Prins William:

- Holdt coronasmitte hemmelig

Skal ha vært smittet omtrent på samme tid som sin far.

COVID-19: Ifølge BBC var prins William smittet med coronaviruset i april. Her sammen med hertuginne Kate da de besøkte sykehuset St. Bartholomews i London i oktober Foto: Matt Dunham / POOL / AFP / NTB
COVID-19: Ifølge BBC var prins William smittet med coronaviruset i april. Her sammen med hertuginne Kate da de besøkte sykehuset St. Bartholomews i London i oktober Foto: Matt Dunham / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Storbritannias prins William (38) ble smittet med coronaviruset i april i år. Det er om lag på samme tid som hans far prins Charles (71) var smittet.

Det opplyser kilder ved Kensington Palace til BBC. Informasjonen er ikke bekreftet av det britiske kongehuset.

Kanalens kongelige ekspert, Jonny Dymond, mener prins Williams tilstand ikke ble offentlig kjent i april for å ikke bekymre folket.

- Kongehuset prøver også å bevare privatlivet til den kongelige familien, sier han til BBC.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Smittet i mars

Den britiske tronarvingen, Prins Charles (71), fikk påvist viruset i slutten av mars.

I en pressemelding fra Clarence House, som fungerer som prinsens av Wales offisielle residens, het det at Charles hadde milde symptomer, og ellers var ved god helse.

Tronarvingen var i isolasjon i syv dager i Skottland.

- Det er ikke mulig å konstatere hvem prinsen fikk viruset fra på grunn av det høye antallet engasjementer han utførte i sin offentlige rolle de siste ukene, sto det i pressemeldingen.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Hertuginnen av Cornwall ble også testet, men fikk ikke påvist viruset.

På samme tidspunkt hvor også britenes statsminister Boris Johnson var innlagt på sykehus etter å ha fått påvist viruset.

LES OGSÅ: Corona-vitsen tar nettet med storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer