Prinsesse Estelle fyller fem år:

Holder prinsesse Estelles bursdagsfeiring hemmelig

Bursdagen feires utvilsomt med et stort smil!

PÅ FERIE: Den kongelige familien er på ferie sammen, så det kan godt tenkes at prinsesse Estelle feirer femårsdagen et helt annet sted enn hjemme på Haga slott. Foto: Anna Lena Ahlström / Kungahuset.se
PÅ FERIE: Den kongelige familien er på ferie sammen, så det kan godt tenkes at prinsesse Estelle feirer femårsdagen et helt annet sted enn hjemme på Haga slott. Foto: Anna Lena Ahlström / Kungahuset.se Vis mer

(Seoghør.no): For fem år siden ble kronprinsesse Victoria (39) og ektemannen prins Daniel (43) foreldre for første gang da lille Estelle (5) kom til verden.

Tradisjonen tro har det svenske hoffet offentliggjort noen nye og herlige bilder av Estelle i anledning hennes fødselsdag den 23. februar.

SMIL: Den lille prinsessen har ingen problemer med å smile for fotografen. Foto: Anna Lena Ahlström / Kungahuset.se
SMIL: Den lille prinsessen har ingen problemer med å smile for fotografen. Foto: Anna Lena Ahlström / Kungahuset.se Vis mer

På bildene ser man prinsessen leke seg på en sofa, samtidig som hun smiler bredt.

I utlandet?

Men hvor feiringen vil finne sted, er det svært få som vet.

Forrige uke reiste nemlig den lille familien på en privat feriereise på et ukjent sted for å tilbringe kvalitetstid med barna, ifølge Svenskdam. Om reisemålet er i utlandet eller et sted i Sverige, vites ikke.

Hoffet vil heller ikke svare på hvordan Estelles bursdag skal feires.

- Prinsesse Estelle kommer til å feire privat med familien, og derfor kan vi heller ikke si noe ytterligere om den saken, sier informasjonssekretær Ulrika Näsholm til Svenskdam.

Ettersom hoffet tidligere har sagt at familien kommer hjem fra ferie i tide til sitt neste offisielle oppdrag den 6. mars, kan det se ut som om feiringen vil finne sted annetsteds enn hjemme på Haga slott.

Da prinsesse Estelle fylte to år, ble for øvrig dagen feiret her i Norge - nærmere bestemt i Hemsedal.

Saken fortsetter under bildet.

BURSDAGSBARN: For fem år siden idag kom prinsesse Estelle til verden. Foto: Anna Lena Ahlström /Kungahuset.se
BURSDAGSBARN: For fem år siden idag kom prinsesse Estelle til verden. Foto: Anna Lena Ahlström /Kungahuset.se Vis mer

Dronning Silva: - Hun er akkurat som Victoria

Samtidig som det er fem år siden Victoria ble mamma for første gang, er det også fem år siden Dronning Silvia (73) ble bestemor for aller første gang.

Og selv om det har kommet flere til de siste fem årene, legger ikke dronningen skjul på at hun er like stolt av alle fem. Hun liker å følge dem gjennom livet.

- Estelle er livlig, pigg, interessert, glad og nysgjerrig. Hun er akkurat som sin mamma når hun var liten, har hun tidligere fortalt Svensk Damtidning.

Hun roser også barnebarnet som storesøster for lillebror prins Oscar (11 mnd).

- Hun forstår veldig mye. Hun er beskyttende og veldig søt mot ham. Det føles trygt når de to er sammen, forteller dronningen om Estelle.

Saken fortsetter under bildet.

SØSKENKJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at Estelle liker å være storesøster. Ifølge Dronning Silvia tar hun godt vare på lillebroren. Foto:  Foto: Anna Lena Ahlström /Kungahuset.se
SØSKENKJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at Estelle liker å være storesøster. Ifølge Dronning Silvia tar hun godt vare på lillebroren. Foto:  Foto: Anna Lena Ahlström /Kungahuset.se Vis mer

Også kongen og bestefar Carl Gustaf (70) har bare godord å si om barnebarnet.

Hun er rett og slett uimotståelig, mener svenskekongen, både i virkeligheten og på bilder.

- Hun er jo bedårende, morsom og oppvakt, og foreldrene legger ut bilder av henne. Men de gjør det alltid på en måte som verner henne, de bruker alltid samme fotograf. Hun klarer det bra. Alle barn klarer det kanskje ikke, men hun gjør det, har han sagt til Svensk Damtidning.

LES OGSÅ: Humor-kongens beste sitater