SIER JA: Lørdag 31.august er det ventet at Andrea Casiraghi og hans forlovede Tatiana gifter seg. Paret har sønnen Sacha, som ble født 21.mars i år. Foto: Stella Pictures
SIER JA: Lørdag 31.august er det ventet at Andrea Casiraghi og hans forlovede Tatiana gifter seg. Paret har sønnen Sacha, som ble født 21.mars i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Holder bryllupet hemmelig

Fyrstefamilien i Monaco vil ikke gjenta folkefesten fra 2011.

Publisert
SEOGHØR.NO:  Vanligvis er det stor ståhei rundt kongelige bryllup og barnefødsler.

I Monaco er derimot fyrstehuset svært sparsommelige med opplysningene, til tross for at de gledelige begivenhetene står i kø for familien.

Allerede lørdag skal det være duket for bryllup mellom prinsesse Carolines sønn Andrea Casiraghi og hans Tatiana Santa Domingo i fyrstepalasset.

Men vi kan ikke vente oss folkefest i gatene, slik det var da fyrst Albert og fyrstinne Charlene giftet seg for to år siden. Ifølge Hello Magazine har  en talsmann for familien annonsert at det vil bli en privat seremoni.


Fyrstepalasset har heller ikke bekreftet Charlotte Casiraghis gravididtet. Bilder av den voksende magen sier imidlertid sitt. Det er ikke lenger tvil om at fyrstens niese er i lykkelige omstendigheter!

Charlotte har den siste tiden feriert på rivieraen med kjæresten, Gad Elmaleh, og bildene derfra viser at den ukronede moteprinsessen må være langt på vei i svangerskapet.

Danske Billedbladet skriver også at den vordende mammaen har blitt observert mens hun kjøpte babyklær.

  Selv om hverken Andrea eller Charlotte har henholdsvis prins- eller prinsessetittel, har de som prinsesse Carolines barn arverett til tronen. Inntil fyrsteparet får sine egne barn, er prinsesse Caroline nærmeste arving til den monegaskiske tronen, og eldstesønnen Andrea er nummer to.

LES OGSÅ: Derfor har vi ikke fått barn
 Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer