- Hold dere unna Mary!

Det ser ut som en idyll, men Mary og Frederik er omgitt av en jernring i Australia. Politiet er livredde.

SE SÅ SØT HAN ER: Mary er tydelig stolt av sin lille prins! Foto: Stella Pictures
SE SÅ SØT HAN ER: Mary er tydelig stolt av sin lille prins! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FOTO-ALBUM: Mary & Co i Australia!

SEHER.NO: Det danske kronprinsparet er på besøk i Marys hjemland, Australia. Første etappe gikk til Hobart på Tasmania. Der bor de hos Marys søster. Mary og Frederik har med lille prins Christian  på reisen, og han er blitt en ordentlig sjarmør.

Men politiet i Australia er livredde for at noe skal tilstøte det kongelige følget. De har satt av store styrker til å passe på de kongelige gjestene, og frykter terror mot Marys følge. Hittil er det bare danske avisjournalister som har vært nærgående. Men i Australia tar man ingen sjanser...

GRAVIDE PRINSESSER: DRØMMER OM EN SØNN

Kronprinsesse Mary ankom onsdag til Tasmania sammen med prins Christian, mens pappa Frederik var på plass dagen før. Far og sønn får nemlig ikke fly på samme fly av frykt for at arverekken skal ødelegges... Det er første gang Christian besøker morens hjemland.

Vel fremme i Hobart ville Mary ikke svare de danske avisene om hvor lenge hun skulle bli hos søsteren Jane. Derimot fortalte den gravide kronprinsessen at hun var "ekstremt sliten etter den lange flyreisen" i følge den danske avisen BT.

- Jeg er glad for å se mine søstre igjen. Nå skal jeg bare slappe av litt, sa Mary. Hun innrømmet også at hun gledet seg til å vise frem lille Christian!

Deretter ble pressen jaget av politiet, med henvisning til at Mary og Christian var trette og trengte å få sove. Foruten danske aviser har de kongelige fått gå i fred hittil...

SE ALLE BILDENE: Mary og Christian

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer