Hoffets beskjed til folket

- Mor og barn har det bra.

BESKJED FRA SLOTTET: Tidlig torsdag morgen bekreftet det svenske slottet at prinsesse Victoria og prins Daniel var blitt foreldre.
BESKJED FRA SLOTTET: Tidlig torsdag morgen bekreftet det svenske slottet at prinsesse Victoria og prins Daniel var blitt foreldre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Klokken 07 torsdag morgen annonserte prins Daniel gladnyheten at han var blitt pappa for første gang. Sveriges nye tronarving ble født 04.26 og alt står bra til med mor og barn.

På pressekonferansen fortalte Daniel at han var svært rørt og demonsrerte prinsessens lengde med armene, slik som mange andre før ham.

Like etter pressekonferansen ble nyheten også offentliggjort på hjemmesiden til det kongelige slottet.

«Riksmarskalken har gleden av å meddele at H.K.H kronprinsesse Victoria torsdag 23. februar 2012 kl. 04.26 fikk en datter. Mor og barn har det bra.»


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har fått en veldig søt prinsesse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer