Hoffet bekrefter at de er et par

Kommenterer forholdet for første gang etter lettkleddbildene...

KASTET KLÆRNE: Sofia Hellqvist har tidligere kastet klærne under en fotoshoot. Det har trolig vært et problem for det svenske hoff. Foto: Stella Pictures
KASTET KLÆRNE: Sofia Hellqvist har tidligere kastet klærne under en fotoshoot. Det har trolig vært et problem for det svenske hoff. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det svenske hoff, via deres informasjonssjef Nina Eldh, har for aller første gang kommentert forholdet mellom Carl Philip (31) og hans kjæreste, Sofia Hellqvist.

Carl Philip og Sofia har i flere måneder vist seg sammen, men ennå har ingen ved hoffet erkjent at de faktisk er et par.

Mye av grunnen til det kan være at Sofia tidligere har stilt opp i en rekke lettkledde bilder, noe som ikke akkurat er en fordel for et kongehus. Disse bildene kom for ikke lenge siden ut i media.

- Det er beklagelig å utnytte en ung kvinnes tidligere liv, og utnytte at hun har et forhold med prinsen, sier Nina Eldh til avisen Expressen.

Svenskdam.se skriver at anledningen til at hoffet nå går ut med dette kan være flere, men det kan hende man innser at forholdet er noe som kan komme til å vare.

«Nå blir spørsmålet: Hva blir det neste?», skriver nettstedet.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prøvde å snike seg bort fra sin egen fest