KOMMER HJEM: Prins Friso ligger i koma etter snøskredulykken, nå har han blitt fløyet hjem til London. Her på konsert med sin kone prinsesse Mabel i mai i fjor.  Foto: Stella Pictures
KOMMER HJEM: Prins Friso ligger i koma etter snøskredulykken, nå har han blitt fløyet hjem til London. Her på konsert med sin kone prinsesse Mabel i mai i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hjerneskadet prins fløyet til London

Prins Johan Friso fløyet hjem i koma etter ulykken.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den hjerneskadede prins Johan Friso ble torsdag fløyet til London, opplyser den hollandske kongehuset på sin hjemmeside.

Prins Friso og hans kone, prinsesse Mabel har de siste årene bodd i den britiske hovedstaden der deres to barn går på skole.


Prinsen har ligget på Universitetssykehuset i Innsbruck, etter at han ble tatt av et snøskred i Østerrike. Han skal ha fått omfattende hjerneskader etter ulykken, og vil trolig aldri våkne.

På en pressekonferanse forrige helg ble det klart at hjertet til Johan Friso sto stille i 50 minutter.

Oksygenmangelen til hjernen har ført til at mange hjerneceller er døde, og hvis prinsen skulle våkne en eller annen gang er det slett ikke sikkert at han vil være sitt gamle jeg.

Nå blir han flyttet til Wellington Hospital.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gi oss fred

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer