Charlène av Monaco:

Hjemme etter nesten syv måneder

Fyrstinne Charlène har vært flere måneder i Sør-Afrika på grunn av helseproblemer.

GJENFORENT: Fyrst Albert har endelig fått kona, fyrstinne Charlène, hjem. Foto: REX / NTB
GJENFORENT: Fyrst Albert har endelig fått kona, fyrstinne Charlène, hjem. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et tøft 2021 for fyrstinne Charlene av Monaco (43). Siden mai har hun vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika uten ektemannen, fyrst Albert (63) og tvillingene deres, Gabriella og Jacques (6).

Nå er hun imidlertid endelig hjemme. Det skriver den franske avisen Nice-Matin, som har publisert bilder av den gjenforente familien.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Hun ble tatt imot av ektemannen og barna, som hadde med en stor blomsterbukett, ifølge avisen. Fyrstinnen dukket også opp med ny frisyre - kort, brunt hår.

43-åringen hadde også med seg sin nye hund, en rhodesian ridgeback, kjent som afrikansk løvehund.

- Ryktene rundt fyrstinnens «forsvinning» har vært mange, og det har vært spekulert på hvor vidt det egentlig handlet om helsen. Nå er hun imidlertid på plass i Monaco igjen, noe jeg tenker hennes to barn setter aller størst pris på. De har jo levd månedsvis uten mamma ved sin side, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

Fyrstinnen dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

I sommer måtte hun gjennom nok en operasjon, som holdt henne i Sør-Afrika i tre nye måneder. I september besvimte hun og ble innlagt på sykehus i landet. Hun ble imidlertid utskrevet dagen etter, og hoffet var kjappe med å opplyse om at det ikke var noen grunn til bekymring.

LES OGSÅ: Detaljen i bildet vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer