Historien går verden rundt

Mette-Marits surrogat-tur til India er oppslag over hele verden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den rørende nyheten om kronprinsesse Mette-Marits hjelp til de nyfødte tvillingene i India går verden rundt. Tidligere denne uken ble det kjent at Mette-Marit pakket kofferten for å dra til India og ta seg av de to nyfødte barna til et homofilt vennepar da de ikke fikk innreisevisum.

På sykehuset i New Dehli tok Mette-Marit seg av de nyfødte i tre dager, før hun flyttet dem til et hemmelig sted. Ansatte ved sykehuset trodde Mette-Marit var nanny.

Saken har ikke bare vakt oppsikt her hjemme i Norge, men etter at hun viste hjertevarme ovenfor venneparet og de to barna har også utenlandsk presse fått øynene opp for saken.

Mette-Marits India-tur har fått omtale i blant andre i amerikanske Huffington Post, tyske Bunte,  det internasjonale nyhetsbyrået Reuters, og The Indian Express, for å nevne noen.

Også i nabolandene Sverige og Danmark har nyheten vært hett stoff. Både Aftonbladet, Expressen, Svensk Damtidning og Ekstra Bladet i Danmark har omtalt saken.

På Facebook-sider skriver folk nå blant annet  "I LOVE NORWAY" når de deler nyheten videre...

Da Se og Hør møtte Kronprinsessen tirsdag ettermiddag i Vennesla var hun glad for støtten:

- Hva synes kronprinsessen om den massive støtten som har kommet blant hele det norske folket?

- Det er jo klart det er hyggelig. Det var jo et valg jeg først og fremst gjorde av personlige grunner. Men det er klart at jeg synes det er fint, sa Mette-Marit.

Tirsdag denne uken avslørte Se og Hør at det er kronprinsessens nære venn Ole Edvard Wold-Reitan (47) og hans ektemann Harald Wold-Reitan (32) som er foreldrene til de to nyfødte tvillingbarna som ble hentet hjem fra India.

Se video fra intervjuet øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Kate forsøkt lurt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer