Priyanka Chopra om hertuginne Meghan:

Hevdet vennskapet var over: - Herregud

Vennskapet mellom Priyanka Chopra og hertuginne Meghan skal ikke være så dårlig som flere påsto.

GODE VENNER: Etter ryktene avkrefter Priyanka Chopra at vennskapet med hertuginne Meghan er over. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Etter ryktene avkrefter Priyanka Chopra at vennskapet med hertuginne Meghan er over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar gikk ryktene som ild i tørt gress om at vennskapet mellom hertuginne Meghan (37) og skuespiller Priyanka Chopra (36) hang i en tynn tråd.

De to har vært gode venninner i mange år, men da verken Meghan eller prins Harry (34) dukket opp da Priyanka giftet seg med Nick Jonas (26) i fjor, skal stemningen mellom dem ha blitt dårlig.

Det hele toppet seg imidlertid tidligere i år, da hertuginnen, som snart blir mor for første gang, samlet flere av venninnene sine for baby shower i New York. Der var nemlig ikke Priyanka.

Avkrefter ryktene

Men nå, en knapp måned senere, avkrefter imidlertid 36-åringen påstandene om at det skal være over og ut for vennskapet deres.

Ifølge People gjestet Priyanka torsdag denne uken «Watch What Happens Live with Andy Choen», og da programlederen spurte om ryktene var sanne, om at Priyanka var rasende over at Meghan ikke var i bryllupet hennes, svarte 36-åringen:

- Herregud. Nei, det er ikke sant.

I EKSTASE: Flere tusen unge mennesker tok fullstendig av da prins Harry hadde en overraskelse på lur. Prinsen talte under det veldedige arrangementet WE DAY. Video: WE.org. Foto: Reuters Vis mer

Selv om skuespilleren var rimelig ordknapp om temaet i intervjuet, var dette første gang noen uttalte seg om ryktene.

En ikke navngitt kilde som hevdet å stå Priyanka nær, avkreftet også nylig at 36-åringen og Meghan hadde mistet kontakten.

- Det er ingen problemer mellom dem. De er venner og alt som blir sagt på en annen måte, er ikke sant.

De to utviklet først vennskapet i 2016 og har siden den gang holdt kontakten tett. Da det historiske bryllupet mellom prins Harry og hertuginne Meghan fant sted i mai i fjor, var flere av sistnevntes venner fra USA fløyet inn for anledningen.

Saken fortsetter nedenfor.

Hyllet Meghan

Etter det storslåtte bryllupet tok Priyanka blant annet til sosiale medier hvor hun hyllet venninnen sin og den historiske dagen.

- En gang i blant finnes det øyeblikk hvor tiden står stille ... Det skjedde i dag. Du min venn var beviset på nåde, kjærlighet og skjønnhet. Alle valg gjort av dere begge vil gå inn i historien, ikke bare fordi det var bryllupet ditt, men fordi dette bryllupet stod for forandring og håp ... Begge deler trenger verden sårt, skrev hun til et bilde av brudeparet og fortsatte:

- Tusen takk for at du er det perfekte bildet på alt godt.

Videre skrev skuespilleren at hun også tok til tårene under vielsen og at hun ønsker hertugparet all lykke i livet.

Hun la også ut et innlegg med flere bilder av seg selv fra den store dagen. Uten å avsløre flere detaljer fra den private feiringen i etterkant av vielsen, skrev hun bare «tusen takk» i beskrivelsen.

Om det var rettet til Harry og Meghan er uvisst, men mye kan tyde på at hun også takket designerene som hadde kledd henne opp til bryllupet.

Da Meghan og Harry kunngjorde forlovelsen sin i november 2017, var Priyanka også en av de første til å sende sin gratulasjon og lykkeønskninger til paret.

- Gratulerer til venninnen min Meghan Markle og prins Harry. Jeg er så glad på dine vegne, Meg (Meghan). Du fortjener alltid det beste. Fortsett med det smittsomme smilet, skrev hun under et bilde av det nyforlovede paret.

LES OGSÅ: TV-profilen ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer