Prinsesse Märtha Louise:

Hevder kongeparet elsker ham

«Sjamanen» sier han kommer til Norge i morgen.

KOMMER I MORGEN: Durek Verrett sier han kommer til Oslo tirsdag. Foto: NTB Scanpix/Daryl Henderson
KOMMER I MORGEN: Durek Verrett sier han kommer til Oslo tirsdag. Foto: NTB Scanpix/Daryl Henderson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kunngjorde prinsesse Märtha Louise (47) at hun hadde funnet kjærligheten med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44).

Nå forteller han åpent om kjærligheten på Instagram.

I en direktesending mandag kveld forteller han blant annet at han kommer til Oslo på tirsdag, og at hans nye svigerforeldre elsker ham.

NEKTES INTERVJU: Märtha Louise sin nye kjæreste Durek Verrett hadde takket ja til å stille til intervju. Men så sendte han denne lydmeldingen. Vis mer

- Gode sjeler

- Jeg flyr hit med niesene mine, og jeg gleder meg til at de skal få se kulturarven vår. Märthas foreldre elsker meg, og jeg elsker dem. De er gode sjeler, sier han i direktesendingen.

Ifølge VG ønsker ikke kommunikasjonsavdelingen ved Kongehuset å uttale seg om hvorvidt 44-åringen har møtt kongeparet ennå.

HYLLEST: Durek Verrett sier i en direktesending på Instagram at kongeparet elsker ham. Skjermdump: Instagram
HYLLEST: Durek Verrett sier i en direktesending på Instagram at kongeparet elsker ham. Skjermdump: Instagram Vis mer

Det er i en bil at Verrett forteller om forholdet. Resten av direktesendingen, som er omtrent 15 minutter lang, bruker han på å snakke om at man må behandle gamle damer bra, at han liker å reise og at han gleder seg til turneen sammen med sin nye kjæreste.

Han hevder han er på vei til flyplassen, før han nå altså reiser til Oslo.

- Endelig skal niesene mine få dra til Norge og se røttene sine, sier han blant annet.

Norske aner

44-åringen ble født i nord-California. Faren hans er afrikansk/haitisk, og moren hans er av både østindisk og norsk opphav.

På sin egen hjemmeside beskrives Durek som en «bro», mellom det spirituelle og fysiske, og det skrives at han bruker gammel åndelig visdom kombinert med tiår med dedikert studie og praksis for å bidra til å bringe suksess, lykke og helbredelse inn i folks liv.

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Ifølge Maranda Pleasant Media begynte han sine spirituelle studier i en alder av 12, og allerede som 16-åring hadde han bygget opp et en stor kundebase i California.

LA Weekly skriver at Durek har reist verden rundt, og at han blant annet har studert i Egypt, Israel, Tyrkia og Brasil.

Ifølge nettstedet L'Offisiel er han blant annet Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (46) sin spirituelle guide. Paltrow har portrettert ham på sin nettside, Goop.

Durek bor og jobber i Los Angeles, og har den siste tida jobbet sammen med prinsessen med et foredrag med folkus på selvrealisering, et foredrag de skal holde i Norge og Danmark i mai. Nå tar han altså en snarvisit innom Norge først.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer