Hevder Kate er gravid med tvillinger

Men hertuginnen slår tilbake mot graviditetsryktene.

SLÅR TILBAKE: Representanter for det britiske slott slår tilbake mot tvillingryktene. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Representanter for det britiske slott slår tilbake mot tvillingryktene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det amerikanske tabloidmagasinet Star hevder at hertuginne Kate Middleton (29) er gravid og venter tvillinger.

Bladet, som i juli hevdet at Middleton var anorektisk, skriver nå at Middleton fant ut om de spennende babynyhetene nøyaktig 100 dager etter at hun giftet seg med prins William.

- Han kollapset i glede og lettelse da Kate ringte for å fortelle ham at hun er gravid, forteller en kilde til bladet.

Men Middleton selv er ikke helt enig i tvillingryktene. Til bladet Us Magazine slås det nå hardt tilbake mot rykteflommen, og en representant for det britiske slott hevder det hele ikke stemmer.

- Om ryktene likevel skulle være sanne, vil det være vi som offentliggjør det, ikke et sladderblad, sier talspersonen til Us Magazine.

Kate og William gleder seg imidlertid til den dagen de skal bli foreldre for aller første gang.

- Jeg tror vi skal ta ett skritt om gangen. Vi må komme oss over at vi blir gift først, deretter skal vi tenke på barn. Men det er klart at vi ønsker å starte en familie, sa William før giftermålet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stjal Pippas bryllupskjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer