Kronprins Frederik:

Hevder han avsløres her

Ny video viser kronprinsen forlate Casanovas bolig.

AVSLØRT I VIDEO?: Spansk TV-kanal mener ny video avslører den danske kronprinsen. Foto: NB! Dette bildet er en montasje / NTB
AVSLØRT I VIDEO?: Spansk TV-kanal mener ny video avslører den danske kronprinsen. Foto: NB! Dette bildet er en montasje / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den spanske TV-kanalen Telecinco deler mandag kveld en ny video av kronprins Frederik (55).

Videoen skal bekrefte tidspunktet han og venninnen Genoveva Casanova (47) møttes, og viser kronprinsen som forlater Casanovas bolig alene 08:28 på morgenen, ifølge danske B.T.

Videoen viser at kronprinsen har med seg en trillekoffert og en veske over skulderen. Han skal ha stoppet ved et busstoff, før han etter hvert ble hentet av en bil.

Han skal like etterpå ha reist til flyplassen i Madrid.

Kronprinsen har befunnet seg midt i en enorm mediestorm etter det spanske ukebladet Lecturas publiserte bilder av ham under et hemmelig besøk i den spanske hovedstaden. Casanova var også på bildene, og ukebladet hevdet at kronprinsen hadde overnattet hos henne.

Genoveva Casanova bryter tausheten etter utroskapsryktene. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør. Vis mer

Derfra tok det ikke lang tid før ryktene om utroskap florerte i «hele» Europa. Trykket ble såpass stort at Casanova så seg nødt til å gå ut og avkrefte at det var noe annet enn vennskap mellom henne og kronprinsen, som for øvrig har vært gift med kronprinsesse Mary siden 2004.

Casanova har forklart at planen var at en felles venn av henne og kronprins Frederik skulle vise kronprinsen rundt i den spanske storbyen. Da vennen ble syk, steppet Casanova inn som guide.

- Vi er venner, og bildene beviser ikke noe. Bortsett fra for dem som vil forvrenge bildene, og se noe som ikke er sant. Vi har felles venner og jeg vil ikke fortelle hvem. De er mine venner, er blant det den meksikanske TV-stjernen har sagt til ukebladet Vanitatis.

Det danske kongehuset har uttalt følgende om bildene som er bakgrunnen for ryktestormen:

- Vi uttaler oss ikke om rykter og insinuasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer