Prins William og hertuginne Kate:

Hertugparet overrasket

Dette har aldri skjedd før.

FØRSTE GANG: Hertuginne Kate, prins George, prins William og prinsesse Charlotte på vei til gudstjeneste første påskedag. Foto: Andrew Matthews/AFP/NTB
FØRSTE GANG: Hertuginne Kate, prins George, prins William og prinsesse Charlotte på vei til gudstjeneste første påskedag. Foto: Andrew Matthews/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I forkant av påsken ble det kjent at britiske dronning Elizabeth (95) gjorde endringer i sine langvarige påsketradisjoner, og at hun ikke skulle være til stede på den årlige gudstjenesten på skjærtorsdag.

Samtidig opplyste Buckingham Palace at dronningen skulle bli representert av prins Charles (73).

Vanligvis feirer hun også påsken med gudstjeneste første påskedag i St. George's Chapel, men heller ikke her skal monarken ha vært til stede.

Første gang

Det var imidlertid prins William (39) og hertuginne Kate (40), som overrasket både oppmøtte fans og fotografer.

I år var ifølge en rekke utenlandske medier, deriblant People, Marie Claire og ET Online, nemlig første gang de tok med sine to eldste barn, prins George (8) og prinsesse Charlotte (6) på påskegudstjenesten.

Paret har også tre år gamle prins Louis, som fyller fire senere denne måneden, sammen.

George og Charlotte har deltatt på en rekke arrangementer med foreldrene tidligere, men til sin første påskegudstjeneste matchet de både mor og far i blå antrekk.

Mens den seks år gamle prinsessen hadde på en lyseblå strømpebukse med blomstrete kjole og blå cardigan til, stilte storebroren opp i en lignende dress som faren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer