Hertuginne Camilla:

Hertuginnens barn med sjelden opptreden

Selv om hertuginne Camilla lever et liv i offentligheten er det sjelden vi ser barna hennes.

MIDTPUNKT: Det var en spesiell dag for hertuginne Camilla mandag, men det er likevel noen andre som har fått mer oppmerksomhet i ettertid. Foto: Toby Melville/AP/NTB
MIDTPUNKT: Det var en spesiell dag for hertuginne Camilla mandag, men det er likevel noen andre som har fått mer oppmerksomhet i ettertid. Foto: Toby Melville/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Camilla Parker Bowles (74) er for de fleste i dag kjent som hertuginne Camilla, kona til prins Charles (73). Kjærlighetshistorien mellom de to har stått for side opp og side ned i tabloidpressen, og i 2005 ga de hverandre sitt «ja».

Charles skal som kjent en dag ta over den britiske tronen, etter sin mor dronning Elizabeth (96), og bærer i dag tittelen som prinsen av Wales før han en dag skal bli konge.

Det har lenge vært knyttet store forventninger til hvilken tittel hertuginne Camilla kommer til å få den dagen ektemannen inntar den britiske tronen, men tidligere i år kunne Elizabeth røpe at hun ønsker at Camilla skal få dronningtittelen.

74-åringen har med andre ord tatt fatt på et liv i offentligheten - noe barna hennes derimot ikke har.

Støttet moren

Fra ekteskapet med Andrew Parker Bowles, som hun var gift med fra 1973 til 1995, har hun barna Laura (44) og Tom (47).

De to ser man i motsetning til moren svært sjeldent i kongelig sammenheng - og begge har holdt en forholdsvis lav profil i offentligheten.

Denne uken overrasket imidlertid både Laura og Tom, skriver blant andre The Mirror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer