Hertuginnen inngår historisk norsk samarbeid

Sarah Ferguson samarbeider med norske kjendiskokker.

MIDTPUNKT: The Flying Culinary Circus signerte tirsdag en avtale med Sarah «Fergie» Ferguson. Fra venstre: Mathias Spieler Bugge, Hans Kristian Larsen, Sarah Ferguson, Tor Jørgen Kramprud Arnesen og Trond Svendgård.  Foto: The Flying Culinary Circus
MIDTPUNKT: The Flying Culinary Circus signerte tirsdag en avtale med Sarah «Fergie» Ferguson. Fra venstre: Mathias Spieler Bugge, Hans Kristian Larsen, Sarah Ferguson, Tor Jørgen Kramprud Arnesen og Trond Svendgård. Foto: The Flying Culinary Circus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hva skjer når verdens mest kreative mesterkokkgruppe begynner å utvikle produkter sammen med en hertuginne med høye krav til standard? Jo, da får du «Fergie Flying Culinary Circus», heter det pressemeldingen.

Det berømte norske kokkelaget «The Flying Culinary Circus», som flys inn når de store verdensstjerne skal ha fest, har nemlig inngått en historisk avtale med selveste Sarah Ferguson (55). Hertuginnen av York og ekskona til prins Andrew (55). 

SAMARBEID: Kokken Tor Jørgen Kamprud Arnesen og Fergie under deres første event sammen på The Myfair Hotel i London.  Foto: The Flying Culinary Circus
SAMARBEID: Kokken Tor Jørgen Kamprud Arnesen og Fergie under deres første event sammen på The Myfair Hotel i London. Foto: The Flying Culinary Circus Vis mer

Det hele startet i 2008, da Fergie arrangerte et veldedighetsarrangement for the African Caribbean Leukemia Trust og inviterte kokkelaget til å lage maten. Denne uken ble samarbeidet løftet til nye høyder, da The Flying Culinary Circus signerte en avtale med den britiske hertuginnen. Sammen skal de utvikle og produsere produkter i form av blant annet te, kaffe, lys og mat. 

- Vi har sett opp til Sarah og hennes arbeid, så vi er virkelig beæret over å få lov til og jobbe med henne, sier Trond Svendgard i kokkelaget i pressemeldigen, og fortsetter:

- Vår visjon er å dele gleden ved matlaging, og jeg tror Sarah kan hjelpe oss å spre ordet. Selv om hun ikke kan lage mat, sier hun at hun kan lære. 

Selv er Sarah svært glad for samarbeidet med de norske kokkene:

- Jeg har alltid sagt at jeg ikke kan lage mat, men endelig kan jeg få inn litt matlaging i livet mitt og det med de kuleste kokkene i verden, sier hun i pressemeldingen.

I NORGE: Hertuginne Sarah Ferguson var tilstede på VM i Skreifiske i Svolvær sammen med sin norske venn Geir Frantzen i 2008, og stilte opp til intervju med Se og Hør. Foto: Andreas Fadum
I NORGE: Hertuginne Sarah Ferguson var tilstede på VM i Skreifiske i Svolvær sammen med sin norske venn Geir Frantzen i 2008, og stilte opp til intervju med Se og Hør. Foto: Andreas Fadum Vis mer

De første produktene vil dukke opp for salg ganske snart, og de første som får gleden av å selge de nærmest kongelige produktene er Color Line Cruises, Kitch'n og Meny. 

Det er imidlertid ikke den første forbindelsen dronning Elizabeths tidligere svigerdatter har til Norge. Sarah har i mange år vært god venninne med nordmannen Geir Frantzen, og har besøkt spesielt Lofoten og Vesterålen mye. 

Les også: Prins Carl Philip tok saken i egne hender

 

 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer