Hertuginne Kate «tok en Angelina»

Mon tro om den prinsesse Kate har hentet inspirasjon av Hollywood-prinsesse Angelina Jolie...

<strong>FLOTT PAR:</strong> William og Kate var vertskap for 120 gjester under en veldedighetsmiddag i helgen. Foto: Stella Pictures
FLOTT PAR: William og Kate var vertskap for 120 gjester under en veldedighetsmiddag i helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da hertuginne Kate (29) og ektemannen prins William (29) nylig var vertskap for 120 gjester under et veldedighetsarrangement på St James’s Palace i England ankom prinsessen i en vakker gresk gudinne-inspirert kjole designet av Jenny Packham.

Men selv om hertuginnen er en selvskreven trendsetter har hun akkurat i dette tilfellet vært noe sent ute. Angelina Jolie (36) - prinsessen av Hollywood - var nemlig først ute med kjolen allerede i mai i år.

Det var under premieren av filmen «The Tree of Life» i Los Angeles, hvor ektemannen Brad Pitt (48) spiller en av hovedrollene, at skuespillerinnen hadde dresset seg opp i den knallrøde kjolen, med et rødt silkebånd i livet, og så vakrere ut enn på lenge på den røde løperen.

Kanskje har hertuginne Kate latt seg inspirere av Angelina, for ved veldedighetsmiddagen i helgen hadde 29-åringen ikledd seg en grå variant av den flotte kjolen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Norske Christine måtte til legevakten etter Mariah Carey-innspilling 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer