GÅR I DIANAS FOTSPOR: Hertuginne Kate har stilt opp på forsiden av bladet Vouge. Det samme bladet prydet prinsesse Diana i 1981.  Foto: NTB scanpix
GÅR I DIANAS FOTSPOR: Hertuginne Kate har stilt opp på forsiden av bladet Vouge. Det samme bladet prydet prinsesse Diana i 1981. Foto: NTB scanpixVis mer

Hertuginne Kate gjør som Diana

Den flotte hertuginnen stilte opp på forsiden av Vouge, 35 år etter prinsesse Diana prydet forsiden av samme blad for første gang.

SEOGHØR.NO: I 1981 prydet den folkekjære prinsessen Diana forsiden av det britiske motebladet Vouge for første gang.

I den nyeste utgaven av det populære bladet stiller hertuginne Kate (34) opp på forsiden, og går derfor i fotsporene etter ektemannen Williams (33) avdøde mor.

Bildene av Kate er knipset av motefotograf Josh Olins, og ble tatt i januar.

- Hertuginnen er svært fornøyd med å være en del av feiringen av en institusjon som har vært en plattform til noen av landets fremste fotografer gjennom tidene. Hertuginnen har aldri tatt del av en slik fotoshoot tidligere. Hun håper at folket liker bildene, forteller en representant for Kate ifølge Contactmusic.com.

Dianas siste Vouge-forside kom i forbindelse med hennes dødsulykke i 1997. Diana mistet livet i en bilulykke 31. august 1997, og i oktober brukte Vouge et bilde av henne på forsiden som en hyllest.

Kates forside er i imidlertid i forbindelse med Vouges 100 årsjubileum. 

Saken fortsetter under bildet.

Gjenskapte ikonisk bilde

For kun et par uker siden viste Kate også en hyllest til Diana, da hun og prins William gjenskapte et ikonisk bilde av Diana, som ble tatt for 24 år siden.

Prinsen og hertuginnen smilte lykkelig på bildene, mens bildet av Diana på en benk utenfor Taj Mahal i 1992, viste en litt annet humør. 

Den gang var det nemlig meningen at Diana og hennes ektemann Charles skulle besøke Taj Mahal sammen, men slik ble det ikke.

Prinsen ble angivelig opptatt med møtevirksomhet i Delhi, men Diana valgte å møte pressen foran bygningskomplekset alene, ifølge People.

Taj Mahal ble bygget av en stormogul til minne om hans yndlingskone, og regnes som et av verdens mest velkjente kjærlighetsmonumenter.

IKONISK: I midten av april gjenskapte Kate og William det ikoniske bildet av en ensom Diana foran Taj Mahal i India.  Foto: NTB scanpix
IKONISK: I midten av april gjenskapte Kate og William det ikoniske bildet av en ensom Diana foran Taj Mahal i India. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Märtha Louise glitret på svensk slottsfest