Hertuginne Kate er gravid!

Det engelske kongehuset bekrefter babylykke for prins William og hertuginne Kate!

Publisert
Sist oppdatert
Se video av den gravide hertuginnens siste offisielle opptreden øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Det engelske kongehuset bekrefter i en pressemelding at hertuginne Kate (30) og prins William (30) nå skal bli foreldre:

«Hertugparet av Cambridge er veldig glade for at de kan annonsere at hertuginne Kate venter barn. Hertuginnen har blitt lagt inn på King Edward VII-sykehuset i London etter akutt svangerskapskvalme. Siden hertuginnen er i et tidlig stadie av graviditeten, er det ventet at hun vil tilbringe flere dager på sykehuset».

Statsminister David Cameron (46) er blant de første til å gratulere de vordende foreldrene:

«Det er en glede for meg å kunne gratulere hertugparet med graviditeten! De kommer til å bli fantastiske foreldre», tvitret han rett etter at nyheten ble kjent.

Også vår norke kongehus-ekspert Kjell Arne Totland er glad på det unge parets vegne:

- Veldig hyggelige nyheter fra London! Før eller siden måtte jo alle babyspekulasjonene slå til, forteller han til Seoghør.no.

Ifølge nettstedet DailyMail har kongehuset blitt tvunget til å avsløre baby-nyheten tidligere enn planlagt, på grunn av hertuginnens svangerskapskvalme.

Den lille, som etter all sannsynlighet blir født i juli eller august til neste år, blir den tredje i arverekken til den britiske tronen - etter bestefar prins Charles og pappa William.

Paret giftet seg i en storslått seremoni i Westminster Abbey i april 2011, og det tok ikke lang tid før graviditetsryktene rundt den vakre hertuginnen skjøt fart.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Prins William er tre ganger så populær som kona  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer