<strong>STØTTER MANNEN:</strong> - Hertuginnens arbeid vil være å støtte sin mann med alle de offisielle pliktene og prosjektene prinsen har hatt i en lang årrekke, sier en talsmann for St. James' Palace.
STØTTER MANNEN: - Hertuginnens arbeid vil være å støtte sin mann med alle de offisielle pliktene og prosjektene prinsen har hatt i en lang årrekke, sier en talsmann for St. James' Palace. Vis mer

Her viser de sin kjærlighet

Kate Middleton smilte fra øre til øre etter å ha fått sin drømmeprins.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Kate og Williams balkongkyss nederst i saken! 

SEHER.NO: Etter en vielse som gikk av stabelen uten problemer, var det en lykkelig prins William og hans nybakte kone Kate Middleton som møtte folket sammen fredag.

Kate - som ikke lovet å adlyde William under vielsen - smilte fra øre til øre da hun satte seg ved siden av sin William i bilkortesjen som tok dem fra kirken til Buckingham Palace.

Da paret kom ut på slottsbalkongen for å møte folket, ble de møtt av et enormt jubelbrøl, og de to turtelduene innvilget publikums ønske om å få se et bryllupskyss.

Kate Middleton kunne også glede seg over at brudekjolen har fått strålende komplimenter etter at hun avslørte den for kameraene. Kjolen  er designet av Sarah Burton for Alexander McQueen.

- Hun ser ut som en kopi av Grace Kelly, den vakreste prinsessen noensinne, i kjolestilen, sier moteekspert og tidligere redaktør i KK.no, Ine Thereze Gransæter til Seher.no.

Også Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland roser bryllupskjolen til Kate, som nå offisielt får tittelen hertuginnen av Cambridge.

- Veldig vakker og verdig brud - i utsøkt kjole fra Sarah Burton. Kort slør over det utslåtte håret - prydet med et enkelt, lite diamantdiadem, som i sin tid tilhørte Dronningmoren. Totalinntrykket er enkelt og ungdommelig - og veldig Kate, sier Kjell Arne Totland til Seher.no.

Totland gledet seg også over den romantiske avslutningen på slottsbalkongen.

- Så kom da endelig kysset vi alle har ventet på. Og attpåtil to kyss fra et tydelig lykkelig brudepar, slik Charles og Diana også gjorde i 1981.  Det var også slik vi så vårt eget kronprinspar gjøre i 2001. Haakon og Mette.Marit kunne imidlertid ikke vente til  slottsbalkongen og startet  jo faktisk allerede på kirketrappen.., sier han til Seher.no.

Det er ikke kjent hvor paret planlegger å dra på bryllupsreise, som de ifølge flere media sannsynligvis kommer til å begi seg ut på i løpet av kort tid.


[obj:media:9613]
Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette gjør man ikke i et bryllup


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer