OFFENTLIG: Fredag denne uken dro Cressida Bonas og prins Harry på et veldedighetsarrangement på Wembley Arenai regi av WE Day UK. Dette er første gang de to viser seg offentlig side om side etter at de ble et par for to år siden.
 Foto: REX/Ray Tang/All Over Press
OFFENTLIG: Fredag denne uken dro Cressida Bonas og prins Harry på et veldedighetsarrangement på Wembley Arenai regi av WE Day UK. Dette er første gang de to viser seg offentlig side om side etter at de ble et par for to år siden. Foto: REX/Ray Tang/All Over PressVis mer

Her viser de seg sammen offentlig for første gang

Etter to år som kjærester slipper prinsen endelig følelsene løs.

SEOGHØR.NO: Som Se og Hør Weekend skriver denne uken, blir prins Harry (29) og kjæresten Cressida Bonas (25) snart samboere etter snaue to år som av-og-på-kjærester.

I disse dager er nemlig paret på boligjakt - og har dermed satt fart i ryktene om at en kongelig forlovelse er på gang.

Fredag denne uken viste paret seg sammen offentlig for første gang, under et veldedighetsarrangement på Wembley Arena i regi av WE Day UK, og turtelduene kysset på hverandre til rytmene fra artister som Ellie Goulding og Jennifer Hudson.

Harry holdt en engasjerende tale fra scenen.

- Noen ganger er det de små tingene som utgjør den store forskjellen - som å hjelpe noen over veien, opp en trapp eller løfte handleposene deres inn i bilen. Det koster ingenting - verken tid eller penger, sa han.

Prinsen har tydelig blitt mer hjemmekjær og opptatt av de nære ting den siste tiden.

Og Cressida - en svært lovende danser - skal ha lagt dansekarrieren på hylla for sin kjære prins.

- Da forholdet var i startfasen, fryktet hun det rojale sirkuset. Nå vil hun gjøre alt for sin drømmeprins. Cressida vil at forholdet skal vare, sier en kilde til avisa Daily Star..

LES OGSÅ: Harry støtter kjæresten i sorgen