<strong>I FARTA:</strong> Kronprins Haakon Magnus koste seg med litt utforkjøring fra Gaustatoppen i forbindelse med VM i telemark på Rjukan denne uken.  Foto: YouTube
I FARTA: Kronprins Haakon Magnus koste seg med litt utforkjøring fra Gaustatoppen i forbindelse med VM i telemark på Rjukan denne uken. Foto: YouTube Vis mer

Her stuper kronprinsen nedover fjellsiden

Kronprinsen viste at han absolutt kan mer enn å vinke fra slottsbalkongen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken arrangeres VM i telemark på Rjukan. Kronprins Haakon Magnus (37), som nylig var å se på kongetribunen under Ski-VM i Oslo, har også gjestet dette sportsarrangementet.

Men denne gangen har kronprinsen ikke nøyd seg med å være tilskuer. Når han først var på fjellet i Telemark, kunne han vel like gjerne sette utfor selv? Kronprinsparet har nettopp lagt ut en YouTube-link på Twitter-profilen sin, der de avslører at kronprinsen har tatt seg en skitur ned Gaustatoppen!

I klippet, som du kan se her, kjører kronprinsen nedover fjellsiden fra den 1883 meter høye Gaustatoppen med filmkamera på hjelmen. Man får altså også sett nedfarten fra kronprinsens synsvinkel.

 
Turen opp til toppen, som gikk via Forsvarets heis inne i fjellet, blir også filmet. Haakon Magnus skal ha fått tid til to utforturer på morgenkvisten før ferden gikk mot VM-arenaen.

VM i Telemark avsluttes lørdag 19. mars.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Et under at jeg ikke ble drept  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer