Her snakker kronprinsparet om nattklubb-besøket

- Det var nytt for meg, sier kronprins Haakon, etter besøket på nattklubben PST advarte journalistene mot å besøke. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon (39) og kronprinsesse Mette-Marit (39) er for tiden på et fire dager langt offisielt besøk i Indonesia.Der følges kronprinsparet av flere pressefolk. I forkant av besøket advarte den norske ambassadøren i Indonesia, Stig Ingemar Traavik, pressefolkene mot å besøke nattklubben Bats på Shangri-La hotell der den norske delegasjonen bor.Det er PST som skal ha frarådet nordmennene å gå på nattklubben, fordi det skal være mange prostituerte der. Det kunne heller ikke utelukkes at kriminelle oppholdt seg på nattklubben og at det kunne være utrygt å være der. Det skal også til tider være salg av narkotika på stedet.Til tross for disse advarslene valgte kronprins Haakon å gå på nattklubben tirsdag kveld. Der festet han med indonesiske venner.Se og Hør møtte kronprinsen i dag morges – dagen etter nattklubb-besøket. Haakon sier han ikke var kjent med advarslene mot å feste på nattklubben. - Det kan jeg ikke gå inn på, men det var nytt for meg. For det første var jeg der såpass tidlig, og det var bare fint å få muligheten til å være sammen med de indonesiske vennene mine, sier kronprinsen.Flere pressefolk var også tilstede på nattklubben.- Det er riktig at pressen ble advart søndag kveld, men da hadde allerede flere fra den norske pressedelegasjonen vært der lørdag. Vi fikk med andre ord advarselen en dag for sent. Personlig oppfattet jeg det som et ufarlig sted, og hadde ingen ubehagelige opplevelser. Derfor valgte flere av oss å dra tilbake, sier Se og Hørs Caroline Vagle.Haakon får støtte av kronprinsesse Mette-Marit etter nattklubb-besøket.- Han var godt i seng før midnatt, så jeg tror vi godt kan si at det gikk nok bra, sier Mette-Marit.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Tatt imot med stormende jubel

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer