Her skal Kate sove før bryllupet

Den kommende bruden får velte seg i luksus ved The Goring Hotel.

LUKSURIØST: Ifølge The Sun kommer Kate Middleton til å tilbringe natten til 29. april på en suite ved The Goring Hotel i London. Foto: All Over Press
LUKSURIØST: Ifølge The Sun kommer Kate Middleton til å tilbringe natten til 29. april på en suite ved The Goring Hotel i London. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er under to uker igjen til Kate Middleton (29) og prins William (28) skal gifte seg i London, og Kate skal tilbringe sin siste natt før bryllupet på Londons Goring Hotel, skriver The Sun.

Prins Williams kommende brud skal ifølge den britiske tabloidavisen ha leid en luksuriøs kongesuite, som for anledningen har blitt pusset opp for rundt 1,3 millioner kroner for 29-åringen.


Det flotte hotellsuiten er innredet med eksklusive møbler, og har egen flatskjerm-TV dersom den kommende bruden skulle ha lyst til å koble ut med litt underholdning sin siste kveld som ugift.

The Goring Hotel, som ligger praktisk til i nærheten av Buckingham Palace, har i mange år blitt foretrukket av den britiske kongefamilien, og dronning Elizabeth er hotellets beskytter.

Kate kommer til å tilbringe natten på hotellet sammen med moren Carole (54) og søsteren Pippa (27). På morgenen den 29. april kommer Kates frisører og sminkører til hotellet for å forvandle 29-åringen til en kommende brud. Like før klokken 11.00 kommer brudens far, Michael, for å ta med datteren i en 50-talls Rolls Royce og kjøre til Westminster Abbey.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skal Kate ha under brudekjolen