Meghan og Harry:

- Her skal de på bryllupsreise

TMZ hevder de vet hvor det nygifte brudeparet skal feriere.

LYKKELIG GIFT: Sist helg fulgte en hel verden med da prins Harry fikk sin Meghan. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Sist helg fulgte en hel verden med da prins Harry fikk sin Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lørdag 19. mai satt en hel verden klistret til tv-skjermen for å se årets kongelige høydepunkt, nemlig bryllupet mellom den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) og britenes prins Harry (33).

Meghan strålte i en klassisk kjole designet av den anerkjente britiske designeren Clare Waight Keller, da hun ga Harry sitt ja, og nå har duoen allerede vært mann og kone i ni dager.

Foreløpig har ikke Kensington Palace annonsert destinasjonen for parets bryllupsreise, men nå hevder TMZ at de vet hvor det nygifte paret planlegger å dra.

- Vi har blitt fortalt at prinsen og hertuginnen skal til Alberta i Canada og bo i Fairmont Jasper Park Lodge. Her skal de bo i den 550 kvadratmeter store hytta «Outlook», også kalt «The Royal Retreat», skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

MIDTPUNKTET: Bryllupet og dette kysset ble sett av millioner verden over. Foto: NTB Scapix
MIDTPUNKTET: Bryllupet og dette kysset ble sett av millioner verden over. Foto: NTB Scapix Vis mer

Kjendisresort

Resorten skal ha bestilt både utstyr og mat til Meghan og Harry som de normalt ikke har tilgjengelig for andre gjester, ifølge kildene TMZ har snakket med.

Videre skriver de at det fremdeles er uklart når duoen vil dukke opp, men at både britisk og kanadisk security vil være involvert når de ankommer.

Stedet, som er regnet som et kanadisk paradis, er perfekt for de nygifte ettersom det er langt unna både England og Hollywood, og ligger bortgjemt i nasjonalparken Jasper, skriver nettstedet.

Den eksklusive hytta har tidligere huset en rekke kongelige og berømte stjerner.

Kong George VI og dronningmoren bodde her i 1939, og datteren hennes, dronning Elizabeth (92) og prins Philip (96) var der i 2005. Stjerner som Anthony Hopkins (80), John Travolta (64) og Bill Gates (62) har også vært på ferie der, og i 1954 ble Marilyn Monroe-filmen «River of No Return» spilt inn der.

Nettside krasjet

Tre dager etter bryllupet viste Meghan og Harry seg for første gang sammen som ektepar.

Da deltok de nemlig på en lunsj prins Charles arrangerte, i forbindelse med sin kommende 70-årsdag.

Hagefesten gikk av stabelen ved Buckingham palace, og hele 6000 mennesker fra forskjellige veldedige organisasjoner prins Charles jobber med var invitert.

Dette var også første gang Meghan ble adressert som Her Royal Highness, eller Hennes kongelige høyhet på godt norsk, i offentligheten.

Hertuginnen stilte i en blek rosa Flavia dress fra Goat med transparente områder og en matchende rosa hatt fra Philip Treacy som elegant viste frem hennes lekkert oppsatte hår.

Kort tid etter at bildene av Meghan dukket opp, var kjolen, som koster rundt 6.500 norske kroner, utsolgt - og firmaets nettside krasjet, ifølge Sky News.

ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix
ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Røper hvorfor de ikke klarte å holde maska