Prins Harry og hertuginne Meghan:

Her skal de bo nå

Harry og Meghan skal ha kjøpt seg ny bolig utenfor Los Angeles.

NYTT REDE: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha kjøpt seg ny bolig i Santa Barbara. Foto: NTB Scanpix
NYTT REDE: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha kjøpt seg ny bolig i Santa Barbara. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste månedene har prins Harry (35) og hertuginne Meghan (39), sammen med sønnen Archie (1), etablert seg i USA, der de har startet på sitt nye og langt mer tilbaketrukne liv.

31. mars trakk det populære hertugparet seg offisielt tilbake fra den britiske kongefamilien, og det tok ikke lang tid før de vendte snuten mot Statene.

KRITISERES: Prins Harry og Hertuginne Meghan deltok denne uka i et zoom-møte med unge ledere om rasisme. Det falt ikke i god jord hos alle. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

I huset de har bodd i i Hollywood Hills har hertugparet hatt utfordringer med å få være i fred. Stadig vekk har det kommet droner flygende over huset deres.

Nytt hjem

Nå ser det imidlertid ut til at de har flyttet vekk fra problemene, i hvert fall forsøksvis. Ifølge Page Six har Harry og Meghan gått til anskaffelse av et privat familiehjem i byen Santa Barbara, halvannen time utenfor Los Angeles.

NYTT HJEM: Hertugfamilien skal ha funnet seg til rette i det nye hjemmet i Santa Barbara. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
NYTT HJEM: Hertugfamilien skal ha funnet seg til rette i det nye hjemmet i Santa Barbara. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertugparet skal allerede ha bodd i det nye hjemmet sitt i seks uker, i nærheten av berømtheter som Oprah Winfrey og Ellen DeGeneres.

- De er ikke husgjester av Oprah eller noen andre. De kjøpte dette huset selv. Det er her de vil fortsette livene sine etter at de forlot Storbritannia, forteller en kilde til nettstedet.

Videre røper kilden at dette er det første hjemmet paret noensinne har eid. De skal på forhånd ha gjort grundig research før boligkjøpet. Det er tiltenkt at det er her de vil slå seg ned permanent, i hvert fall for en god stund.

PRIVAT: Harry og Meghan ønsker å bo skjermet, og nå har de trolig fått det som de ville. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT: Harry og Meghan ønsker å bo skjermet, og nå har de trolig fått det som de ville. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dette er stedet hvor de vil oppdra Archie, og hvor de håper at han kan ha et så normalt liv som overhodet mulig.

Nabolaget skal altså være svært privat. Forhåpentligvis unngår hertugparet av Sussex flere drone-episoder i den nye boligen.

Store problemer

Som nevnt har prins Harry og hertuginne Meghan hatt problemer mens de bodde i sitt forrige hjem i Los Angeles.

Ifølge The Daily Beast opplevde de minst fem dronerelaterte hendelser, som alle skal ha blitt rapportert til politiet i Los Angeles. Ett av tilfellene skal ha blitt rapportert 20. mai, etter at en drone skal ha blitt sett flygende over ekteparets hus.

BURSDAGSBARN: Meghan og Harrys sønn, Archie, fyller ett år 6. mai. I den anledning er det blitt delt en ny video. Vis mer

En kilde tett på hertugparet uttalte at Meghan og Harry skal ha vært svært bekymret for familiens sikkerhet.

- De ser disse dronene komme mot dem, som de antar blir styrt av fotografer. Meghan mottok rasistiske drapstrusler da hun giftet seg, så terrortrusselen er veldig reell for dem, sa kilden til The Daily Beast, og fortsatte:

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

- Sett bort fra det, se for deg at du står i deres sko og må møte dette, hvordan ville det føles? Å ha droner som surrer noen meter over hodet på deg, mens du prøver å leke med barnet ditt?

Kilden sa videre at det kan se ut til at folk glemmer at prinsen og hertuginnen er ekte mennesker, og la til at alt hertugparet ber om er å føle seg trygge i sitt eget hjem - slik som alle andre.

Page Six meldte også at hertugparet skal ha ansatt et privat sikkerhetsteam som skal ivareta familiens sikkerhet etter de gjentatte dronehendelsene.

LES OGSÅ: - Gjorde en dårlig jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer