Ari Behns bortgang:

Her skal Ari Behn gravlegges

Etter familiens eget ønske.

SKAL GRAVLEGGES: Nå kommer det fram at Ari Behn skal gravlegges på Vår Frelsers gravlund i Oslo. Behn gikk bort 25. desember i fjor. Foto: NTB Scanpix
SKAL GRAVLEGGES: Nå kommer det fram at Ari Behn skal gravlegges på Vår Frelsers gravlund i Oslo. Behn gikk bort 25. desember i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

25. desember i fjor gikk Ari Behn bort etter å ha tatt sitt eget liv. Han ble 47 år gammel. 3. januar i år ble han bisatt fra en fullsatt Oslo domkirke, der kongefamilien og en rekke prominente gjester var til stede.

Det har det gått ti dager siden bisettelsen, og nå forteller familiens talsperson, Geir Håkonsund, til Se og Hør at Behn vil gravlegges på Vår Frelsers gravlund i Oslo, etter familiens eget ønske.

- Vi kommer ikke til å si noe mer utover at Ari Behn vil gravlegges på Vår Frelsers gravlund i Oslo, sier han til Se og Hør.

Håkonsund opplyser videre at familien ikke ønsker å si noe mer om saken, og at de heller ikke kommer til å uttale seg på et senere tidspunkt.

Det var VG som først omtalte saken.

Bisatt 3. januar

Under Aris bisettelse for halvannen uke siden var blant annet NATO-sjef Jens Stoltenberg og en rekke mennesker fra det offisielle Norge, som statsminister Erna Solberg til stede.

Kronprinsesse Victorias (42) ektemann prins Daniel (46) var det også. Han kom sammen med Petra Laurentien Brinkhorst av Nederland.

Sigvart Dagsland og Erik Hillestad framførte «Alt eg såg» som solosang. Bisettelsen ble avsluttet med klokkespillet «Arie for Ari» av musiker og komponist Jon Håtun, også kjent som Jono El Grande.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer