FLYR BILLIG: Medpassasjerene mistet munn og mæle da prins William dukket opp på et Ryanair-fly.  Foto: BULLS
FLYR BILLIG: Medpassasjerene mistet munn og mæle da prins William dukket opp på et Ryanair-fly. Foto: BULLSVis mer

Her overrasker prins William Ryanair-passasjerene

Mens mange kongelige sverger til privatfly, valgte den jordnære prinsen en helt annen løsning, da han skulle til Skottland.

SEOGHØR.NO: Komfort og luksus er ikke det første man tenker på når man gjør seg klar til å ta av med et lavprisselskap.

Derfor var det mange av medpassasjerene som stusset da en sort luksusbil parkerte flyet de satt i.

Ut kom prins William (33) og sikkerhets-vaktene.

Passasjerene på Ryanair-flyet som gikk fra London-flyplassen Stansted til Glasgow mistet nesten munn og mæle – men en passasjer fikk tatt opp mobilen og knipset et bilde.

MYE OPPMERKSOMHET: Det var flere som benyttet seg av muligheten til å knipse et bilde da William dukket opp.  Foto: BULLS
MYE OPPMERKSOMHET: Det var flere som benyttet seg av muligheten til å knipse et bilde da William dukket opp. Foto: BULLS Vis mer

Gjør som kong Harald

Dronning Elisabeth (89) disponerer både privatfly og helikopter, og den britiske kongefamilien benytter ofte disse transportmidlene. 

Selv om William selv er utdannet helikopterpilot er det ikke første gang han har valgt å fly billig, noe som har gjort ham enda mer populær i manges øyne.. 

Den norske konge-familien kan også rekvirere privatfly fra Forsvaret, men det er sjelden at kong Harald (78) og hans familie benytter annet enn vanlige rutefly på både private og offisielle reiser.

Kanskje har William tatt lærdom av sine norske kolleger?

I ny jobb

William og kona Kate (33) fikk datteren Charlotte i mai, og før fødselen sørget han for å holde seg nær kona Kate i tilfelle hun skulle føde. 

I forrige uke startet han imidlertid i ny jobb - som helikopterpilot i East Anglian Air Ambulance. Lønnen han tjener donerer han til veldedighet. 

PILOT: Prins William er utdannet helikopterpilot.  Foto: NTB scanpix
PILOT: Prins William er utdannet helikopterpilot. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg skalv i hele kroppen