TO TRONARVINGER: Både britenes prins Charles og vår egen Haakon holdt innlegg ved Googles store Zeitgeistkonferanse i London. De to er slektninger og gode venner. Foto: AP
TO TRONARVINGER: Både britenes prins Charles og vår egen Haakon holdt innlegg ved Googles store Zeitgeistkonferanse i London. De to er slektninger og gode venner. Foto: APVis mer

Her overrasker Haakon alle

"Rockeprinsen" overrumplet sine kongelige kolleger. Se video!

Se video av kronprins Haakons rockeåpning nederst i artikkelen

SEHER.NO: Tronarving med løs snipp!

Kronprins Haakon sjarmerte tilhørerne i senk, da han holdt foredrag om verdighet ved Zeitgeist-konferansen i London.

Kronprins Haakon dro sist helg rett fra 17.mai-feiring i Oslo til den store Google Zetgeist-konferansen i London. Der møtte han både Storbritannias prins Charles og Spanias kronprins Felipe.

Haakon sjarmerte alle i senk, da han kastet slipset og opptrådte med løs og holdt et lengre  innlegg på konferansen - akkompagnert av høy rockemusikk.

-  Det var vel moro? Jeg studerte ved Berkeley, hva kan jeg si, sa han til stor latter fra salen.

Foredraget hadde han kalt "Dignity in development" - og han tok for seg FNs tusenårsmål, kulturell frihet og betydningen av verdighet for alle mennesker - uansett livssituasjon.

Men selv om den norske kronprinsen fikk stor applaus for sitt innlegg, spørs det om prins Charles og de andre celebritetene deler Haakons interesse for punkrock band som "Rage Against The Machine"..

- Jeg hørte Haakon da han i mars i år holdt en forelesning om verdighet på Universitetet i Mexico City - og innholdet var mye av det samme. Også musikken. Jeg ble i likhet med de fleste andre i salen både sjarmert og imponert, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

- Og da jeg etterpå møtte Haakon, gratulerte jeg ham - og påpekte at han nå viste en for de fleste ny side av seg selv. Da jeg så spurte ham om han i fremtiden ville vise mer av denne kule siden av seg selv i det daglige, svarte han lattermildt: "Jeg trodde jeg gjorde det jeg..."

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Felipe tok en spansk en!

Se kronprins Haakons rockeåpning her: