Her oppfyller han ønsket til Harald og Sonja

- Jeg har ikke hørt noe fra det svenske hoffet...

COMEBACK: Helena Bergström (t.v.) og Richard Wolff gjør «Änglagård»-comeback 16 år etter forrige film. Med seg har de også blant annet Molly Nutley. Foto: Filmweb
COMEBACK: Helena Bergström (t.v.) og Richard Wolff gjør «Änglagård»-comeback 16 år etter forrige film. Med seg har de også blant annet Molly Nutley. Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO:  I 1992 og 1994 var Richard Wolff en av skuespillerne som gjorde stor suksess både i Norge og Sverige med to filmer om livet rundt den svenske gården «Ânglagård».

Etter 16 års ventetid hadde den tredje filmen i serien i går gallapremiere i Stockholm, og ifølge Wolff er det to berømte nordmenn, som gleder seg ekstra mye til den blir satt opp på norske kinoer - nemlig kong Harald og dronning Sonja.

Til Aftonbladet avslører Wolff at da han traff kongeparet i Oslo etter en julekonsert for noen år siden, la de ikke skjul på sin begeistring for de svenske filmene.

- De ville bare snakke om hvor godt de likte «Änglagård» og spurte hele tiden: «Når skal dere lage en tredje film?»

Også Helena Bergström er blant skuespillerne som gjør comeback i den tredje filmen, som har norsk premiere 18. februar.

Wolff spøker med at han ikke vet om det svenske kongeparet er like begeistret for filmene, som sine norske kolleger.

- Jeg har ikke hørt noe fra det svenske hoffet, sier han til Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kom uten Märtha på premierefest