Sigrid Raabe

Her møter den norske popstjernen hertuginne Meghan

Ytterst sjelden stjernemøte i London.

STJERNEMØTE: Hertuginne Meghan tok seg tid til å prate med norske Sigrid i går kveld. Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Hertuginne Meghan tok seg tid til å prate med norske Sigrid i går kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kunne det norske stjerneskuddet Sigrid Raabe (21) avsløre at hun skulle synge for dronning Elizabeth (92) og andre medlemmer av den britiske kongefamilien i London. Og da det i går var det duket for veldedighetskonserten «The Royal Variety Performance» i Londons Palladium, sto hun stolt på scenen foran flere celebre gjester.

Blant andre var hertugparet av Sussex til stede under showet. For et halvt år siden giftet prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) seg i Windsor, og de har allerede rukket å være på flere offisielle oppdrag sammen. I går var intet unntak, da de satt ved dronningens side under den spektakulære konserten.

Andre artister, som Rick Astley og Andrea Bocelli, sto også på scenen den kvelden. Det var derimot det som skjedde etter endt konsert, som har fått mange norske hjerter til å banke. Hertuginne Meghan tok seg nemlig god tid til å prate med alle artistene etterpå, deriblant vår egen Sigrid.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp gifter seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Stjernemøte

Artisten, som har gjort rent bord med singler som «Don't Kill My Vibe» og «Strangers» de siste årene, har blitt en storfavoritt i utlandet. Det er kanskje derfor ikke så rart at hun har fått en invitasjon til det mye omtalte showet. Hun har turnert mye rundt om i Europa den siste tiden, og har blant annet tilbrakt en del tid i Storbritannia.

TYDELIG BEGEISTRET: Det er ikke lett å si hvem dette stjernemøtet var størst for. Foto: NTB scanpix
TYDELIG BEGEISTRET: Det er ikke lett å si hvem dette stjernemøtet var størst for. Foto: NTB scanpix Vis mer

Der er låtene hennes minst like kjente som hjemme i Norge, noe en opptreden hos det populære talkshowet «The Graham Norton Show» kan ha bidratt til.

En video av det spesielle møtet ble lagt ut av en fankonto på Instagram, som tydelig viser hvor spent sunnmøringen er i forkant av møtet.

Mens hertuginne Meghan prater med personen ved siden av henne, smiler hun bredt og gleder seg til å hilse på 37-åringen. Den tradisjonelle neiingen, som er kutyme ved kongelige møter, er også på plass.

I en kommentar til Se og Hør har artisten følgende å melde om møtet:

- Kjempegøy å spille på Royal Variety i går! Alle virket i godt humør. Så gøy å få løpe rundt på den scenen, sier hun i en uttalelse, via sitt plateselskap.

- Sang seg inn i hjertet

Kongehusekspert i Se og Hør, Anders Johan Stavseng, forteller at dette møtet er stort.

- Sigrid sang seg inn i hjertet til Meghan under det årlige Royal Variety i London. Mens Sigrid sto på scenen satt Meghan og Harry som tente lys i kongelosjen. Etter konserten fikk Sigrid hilse på Meghan og Harry, og det så ut som om Meghan var strålende fornøyd med Sigrids vakre sang, forteller han, og fortsetter:

- Man kan ikke høre hva Meghan sier til Sigrid i klippet, men ut fra responsen fra «Strangers»-artisten kan det se ut som om hun får terningkast seks fra Meghan! Ålesunds-jenta er av den jordnære typen, akkurat som hertuginne Meghan. Det er ikke mange nordmenn som har fått hilst på Meghan, og Sigrid er nok så langt også den eneste norske artisten som har sunget for den hertuginnen, forteller han.

Showet skal vises på TV om en måneds tid, og kringkastes over hele verden. Ifølge TV 2 regnes det som en juletradisjon i over 50 land.

Etter det storslåtte arrangementet, var det mange utenlandske medier som bet seg merke i noe helt annet enn det norske artistmøtet. Flere mente nemlig at man endelig kunne begynne å skimte den voksende babymagen til hertuginnen.

VOKSER: Hertuginne Meghans babymage blir stadig større. Foto: NTB scanpix
VOKSER: Hertuginne Meghans babymage blir stadig større. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er foreløpig ukjent når hertugparets termin er, men i kunngjørelsen het det at barnet vil komme våren 2019. De siste ukene har Meghans voksende babymage blitt mer og mer synlig, og flere av hertuginnens antrekk har fremhevet den lille kulen.

Korte kjoler

Det er ingen hemmelighet at som medlem av den britiske kongefamilien, er det en rekke regler man må følge - også om hvordan man skal kle seg.

Det kan derfor virke rart at hun og hertuginne Kate, i den ellers så kontroversielle familien, bruker mye kortere kjoler under graviditeten, enn til vanlig.

Hertuginne Kate har ved flere anledninger hatt kjoler som har vist mye av bena, og gått over knærne, og nå gjør Meghan det samme. Ifølge britiske Express, handler det hele om å flytte fokuset til ben og armer.

TATT AV VINDEN: Da Harry og Meghan landet i New Zealand valgte hertuginnen «den lille svarte». Foto: NTB Scanpix
TATT AV VINDEN: Da Harry og Meghan landet i New Zealand valgte hertuginnen «den lille svarte». Foto: NTB Scanpix Vis mer
HØYGRAVID: I mars, bare en drøy måned før hun fødte prins Louis, bar Kate en mintgrønn, lårkort kjole med matchende kåpe. Foto: NTB Scanpix
HØYGRAVID: I mars, bare en drøy måned før hun fødte prins Louis, bar Kate en mintgrønn, lårkort kjole med matchende kåpe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet skriver at hertuginne Kates favorittmerke hva gjelder gravidklær skal være Seraphine, og avisen har tatt en prat med skaperen bak klesmerket, Cecile Reinaud.

Hun forteller til Express at det alltid er lurt å fremheve armer og ben for å beholde silhuetten under graviditeten.

- Kate gjorde absolutt det, sier hun.

- Ved flere anledninger hadde hun kjoler over knærne, noe hun vanligvis aldri bruker, fortsetter hun.

Videre påpeker Reinaud at Meghan også valgte kortere antrekk under rundturen i Australia, Fiji, Tonga og New Zealand nylig.

Må følge flere regler

Ifølge Business Insider har det tidligere blitt kjent at det anses som et brudd på kongelig klesprotokoll å vise bare legger. Uavhengig av temperatur og vær, skal kongelige kvinner helst bruke gjennomsiktig strømpebukse, skriver nettstedet.

Meghan har flere ganger tidligere vist at hun går egne veier, og ga for øvrig blaffen i dette blant annet under både rundturen nylig og under den offisielle forlovelsesannonseringen i fjor høst.

Som Se og Hør tidligere har skrevet, har Meghan måttet gjennomgå en rekke omveltninger for å bli medlem av verdens mest konservative kongefamilie.

Og selv om vi er kommet til 2018, og Europas kongehus stadig moderniseres, har 37-åringen også måttet finne seg i å gjøre en rekke motemessige endringer.

Farget neglelakk skal blant annet ha vært noe Meghan har måttet vinke farvel til, ifølge Glamour. Dronning Elizabeth (92) sverger visstnok til farger som blekrosa eller hudfarget når neglene skal lakkes, noe Meghan senere har kopiert - også i sitt eget bryllup.

Også når det gjelder håret har det stadig vært diskusjoner omkring hvordan en kongelig frisyre skal, eller kan se ut. Meghan ble eksempelvis møtt med kritikk da hun dukket opp med en mer avslappet hårknute - fremfor en stram variant - i mars. Kjoler som viser for mye lår, nakne skuldre og utringning er andre ting som angivelig står på nei-listen.

LES OGSÅ: - Vi hadde ikke trodd det skulle bli dét det er i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer