Her mister Kate fatningen

Så anspent og nervøs var ikke hertuginnen engang i sitt eget bryllup. Se bildespesialen.

Her mister Kate fatningen
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens OL-arrangørene har fått masse kritikk for tomme VIP-seter under OL i London, er det ingen som kan si at ikke hertuginne Kate (30) og prins William (30) har brukt sine billetter godt under arrangementet.

Og på tribunen i London kan man se hertuginnen mer nervøs og anspent enn man noen gang har gjort før. For selv om man vanligvis ser henne rakrygget, velfrisert og blid, klarer ikke engang en hertuginne å beholde fatningen når det drar seg til på idrettsbanen.

Ikledd «Team Britains» røde jakke, bet Kate negler og gjemte hodet i hendene, mens hun fulgte Rebecca Adlingtons 800-meter fristil i det Olympiske bassenget.

Tidligere på dagen hadde Kate heiet fram flere briter til gull, men denne gangen ble det bronse etter den neglebitende opplevelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kate leide ut brudekjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer