MINTES OFRENE: Sveriges kronprinsesse Victoria var søndag tilstede i Märthas Kirke i Stockholm under en minnesmarkering for ofrene etter terrorangrepene i Oslo. Foto: Reuters
MINTES OFRENE: Sveriges kronprinsesse Victoria var søndag tilstede i Märthas Kirke i Stockholm under en minnesmarkering for ofrene etter terrorangrepene i Oslo. Foto: ReutersVis mer

Her minnes Victoria terror-ofrene

- De ga uttrykk for at det var svært meningsfylt å delta.

SEHER.NO: Søndag formiddag var kongefamilien, statsminister Jens Stoltenberg og en rekke andre ministere og Arbeiderparti-politikere samlet i Oslo Domkirke for en minnegudstjeneste etter de tragiske hendelsene i Oslo sentrum og på Auf-leiren på Utøya fredag. 93 mennesker er så langt bekreftet omkommet etter terrorangrepet.

Hele Norge i dyp sorg etter hendelsene, og også i Sverige uttrykker kjendisene og de kongelige sin medfølelse.

Søndag besøkte kronprinsesse Victoria en minnesmarkering for ofrene etter terrorangrepene i den norske kirken i Stockholm. Etter bildene å dømme var det en tydelig beveget kronprinsesse som var tilstede i kirken.

Kronprinsessen og mannen Daniel kom sammen med tidligere statsminister Ingvar Carlsson, samt flere ministere til Kronprinsesse Märthas Kirke i Stockholm.

- De ga uttrykk for at det svært meningsfylt å delta, og at det var en kraftig markering av medfølelse og søskensolidaritet over grensen, sier fungerende sjømannsprest Terje Raddum ifølge Adressa.no til NTB.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gråter for alle som er rammet