Meghan Markles familie:

Her lander Meghans familie - uten å være invitert

- Dette må være Meghans verste mareritt.

UBUDNE GJESTER: Meghan Markles svigerinne, Tracy, og hennes to sønner er på plass i London. Fra venstre: Thomas, Sandra (kjæresten til Tyler), Tracy og Tyler. Foto: Constant Media
UBUDNE GJESTER: Meghan Markles svigerinne, Tracy, og hennes to sønner er på plass i London. Fra venstre: Thomas, Sandra (kjæresten til Tyler), Tracy og Tyler. Foto: Constant Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oppladningen til prins Harry (33) og Meghan Markles (36) bryllup, har sistnevntes familie mildt sagt fått tabloidblekket til å sprute.

Mandag kulminerte det hele med at Thomas Markle - den blivende hertuginnens far - kunngjorde at han ikke ville bli å se i bryllupet.

Det har vært et drøss av spekulasjoner rundt gjestelisten og hvilke familiemedlemmer på brudens side som faktisk er bedt. I mars dumpet gullkantede invitasjoner ned i postkassen til både Meghans mor og hennes far.

Saken fortsetter under bildet.

MASSIV OPPMERKSOMHET: Lørdag 19. mai er det ventet at flere millioner seere verden over kommer til å følge med på bryllupet mellom Meghan og prins Harry. Foto: NTB Scanpix
MASSIV OPPMERKSOMHET: Lørdag 19. mai er det ventet at flere millioner seere verden over kommer til å følge med på bryllupet mellom Meghan og prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Angrer nok

For flere av de øvrige personene i Meghans familietre, har invitasjonen imidlertid uteblitt. Det har derimot ikke stoppet enkelte fra å likevel ta del i den store feiringen.

Ifølge Daily Mail landet blant andre Meghan Markles svigerinne, Tracy Dooley, på Heathrow lufthavn i London på mandag. Hennes reisefølge besto også av sønnene Tyler og Thomas Dooley - som er den kommende hertuginnens nevøer.

Trioen har ifølge Business Insider tidligere avslørt at de ikke har fått en offisiell invitasjon til å delta i bryllupet. De får altså ikke være i Windsor Castle under vielsen, men har likevel troppet opp i England med tettpakkede kofferter.

- Dette må være Meghans verste mareritt. Prins Harry og Meghan måtte velge mellom pest og kolera da de skulle sende ut bryllupsinvitasjoner. Enten inkludere Meghans frittalende utvidede familie eller la være. De valgte det siste. Det angrer de nok på nå, sier Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng.

LES ALT OM PRINSEBRYLLUPET HER!

Skal kommentere

Selv om familien Dooley ikke skal delta på selve vielsen, har de planene klare. De er nemlig på oppdrag for Good Morning Britain.

- Familien har tidligere sagt til pressen at de ville komme til bryllupet uansett. Lørdag står slekta utenfor Windsor og er ekspertkommentatorer i en britisk bryllupssending, sier Stavseng og fortsetter:

- Og dette kommer jo bare på toppen av skandalen rundt faren. Hvem som nå skal følge Meghan opp kirkegulvet er foreløpig uavklart. Kaoset rundt prins Harry og Meghans bryllup er komplett. Mye har skjedd allerede, og det er fortsatt mange dager igjen til bryllupet.

Egen hasjfarm

Tyler Dooley (25) skapte forrige måned store overskrifter ettersom han planlegger å utvikle en ny plante hybridstamme for hasj. Til ære for det snart gifte paret, har Tyker valgt å kalle planten for Markles Sparkle.

Planten skal ifølge Daily Mail utvikles på hans egen lovlige hasjfarm, der Meghan Markle og prins Harry er hjertelige velkommen til å få prøve et utvalg.

Saken fortsetter under bildet.

EIER HASJFARM: Her viser Meghan Markles nevø, Tyler Dooley, stolt frem Cannabis-gården sin i Oregon i USA. Foto: NTB Scanpix
EIER HASJFARM: Her viser Meghan Markles nevø, Tyler Dooley, stolt frem Cannabis-gården sin i Oregon i USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke bare de nevnte familiemedlemmene til Meghan som har skapt overskrifter.

Hennes bror, Thomas Markle Jr. (51) og hans forlovede Darlene Blount (37) har blant annet skapt oppstuss med sitt voldelige samliv.

I fjor ble Meghans bror puttet i kasjotten etter at han dro frem en pistol, holdt den mot Darlenes hode og truet med å drepe henne. Hun trakk etterpå anmeldelsen, og det endte med at Thomas gikk fri for anklagene.

Skylder på Meghan

Broren innrømmer imidlertid i senere tid at paret har store problemer, men la skylden på sin søster og den britiske kongefamilien.

- Det har ikke vært lett. Meghans forhold til prins Harry har gitt familien mye uønsket oppmerksomhet. Det gjør det ikke bedre for meg at søsteren min er forlovet med en kongelig, når vi har alvorlige problemer fra før, sier Thomas til Daily Mail.

Meghans søster gikk også hardt ut mot prinsen i desember etter et utsagn som ikke falt helt i jord hos alle:

- Hun har gjort en fantastisk jobb. Hun tilpasser seg raskt, og jeg antar at vi er familien hun aldri har hatt, fortalte prinsen under BBCs radioprogram «Today»,

I et innlegg på Twitter gikk Markles halvsøster, Samantha Grant (52), hardt ut mot den britiske prinsen. Grant ga blant annet tydelig uttrykk for at 33-åringen bør få alle fakta på bordet, før han uttaler seg om familiære forhold i offentligheten.

- Hun har faktisk en stor familie som alltid var der hos henne og for henne. Vår husstand var veldig normal og da hennes far og Doria skilte seg, gjorde vi alle det slik at hun hadde to hus å gå til. Vi har aldri vært uvenner, hun har bare vært for opptatt, skrev Grant på Twitter.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer