MUNNEN LUKKET: Mange av de oppmøtte fra pressen stilte spørsmål, men kronprinsen nektet å svare. Foto: Thomas Horni / Seher.no
MUNNEN LUKKET: Mange av de oppmøtte fra pressen stilte spørsmål, men kronprinsen nektet å svare. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

Her haster kronprinsen forbi pressen

Nektet å svare på spørsmål før støttekonsert for Japan.

Publisert
SEHER.NO: Mandag kveld ble det arrangert en støttekonsert for Røde Kors sitt arbeid i Japan på Folketeateret i Oslo.

Trine Rein har samlet en rekke kjente artister for å spille inn sangen «The Earth Is Trembling», og flere av artistene stod på plakaten til mandagens konsert.

Kronprins Haakon ankom teateret like før klokken 19.30, men hastet forbi pressen uten å svare på spørsmål.

Mange av de oppmøtte fra pressen forsøkte å nå frem til kronprinsen med sine spørsmål. Det samme gjorde Seher.no, men kronprins Haakon holdt munnen lukket da han ble spurt om hva han synes om reaksjonene rundt prinsesse Märtha Louises Engleskoles forslag om å sende engler til Japan.

Kronprinsen gikk forbi sperringene der pressen oppholdt seg, og entret teateret i et hurtig tempo.

A1, Maria Haukaas Mittet, Venke Knutson, Åge Sten Nilsen, Hanne Sørvaag og Marian Aas Hansen er blant artistene som synger på Trine Reins låt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Engleskolens nettsted spammet av sinte lesere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer