MAMMALYKKE: Charlotte Casiraghi viste seg for første gang etter hun ble mamma i desember.  Foto: Stella Pictures
MAMMALYKKE: Charlotte Casiraghi viste seg for første gang etter hun ble mamma i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her gjør hun comeback etter fødselen

Charlotte Casiraghi er tilbake i toppform.

SEOGHØR.NO: En knapp måned etter at Charlotte Casiraghi ble mor, viste hun seg offentlig for første gang. Den nybakte mammaen ville få med seg Cartier-utstillingen i Paris, men lot sin lille sønn Raphael være hjemme.

LUFTETUR: Charlotte lot sin lille sønn være hjemme med pappa, og tok seg en tur med venninnen på utstilling.  Foto: Stella Pictures
LUFTETUR: Charlotte lot sin lille sønn være hjemme med pappa, og tok seg en tur med venninnen på utstilling. Foto: Stella Pictures Vis mer

Prinsesse Carolines modelldatter så ut til å være tilbake i toppform - og glødet nærmest av tilfredshet der hun gikk gatelangs sammen med en venninne. Hun var avslappet, men som vanlig trendy kledd i jeans og pelsjakke.

Charlotte og komikerkjæresten Gad Elmaleh ble foreldre 17.desember, og fikk dermed tidenes julegave.

Lille Raphael er Charlottes førstefødte, mens kjæresten har en 12 år gammel sønn fra et tidligere forhold.

Tidligere denne uka ble det kjent at  Charlottes storebror Andrea Casiraghi skal gifte seg i Gstaad i Sveits for andre gang. Han giftet seg for første gang i sommer med sin samboer Tatiana Santo Domingo på fyrstepalasset i Monaco – og da var bikkja brudepike.

Nå gjenstår det å se om det blir nok et bryllup i fyrstefamilien i løpet av året. Ryktene vil ha det til at også Charlotte og Gad går med gifteplaner!

LES OGSÅ: - Jeg vet hvordan det føles å mislykkes