Her feirer prinsessen bursdag

Hvor feiringen finner sted, er ikke lenger hemmelig.

HAR BURSDAG: Prinsesse Ingrid Alexandra feirer fredag bursdagen sin på Bali. Disse bildene er hentet da kronprinsfamilien besøkte India før jul. Foto: Scanpix
HAR BURSDAG: Prinsesse Ingrid Alexandra feirer fredag bursdagen sin på Bali. Disse bildene er hentet da kronprinsfamilien besøkte India før jul. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Ingrid Alexandra er sammen med mamma og pappa på en to måneders «dannelsesreise» rundt om i verden. I dag, fredag, fyller hun 7 år.

Ifølge flere norske medier feirer Ingrid Alexandra den store dagen på «hemmelig» sted. Ifølge Se og Hør er derimot stedet ikke så hemmelig, familien befinner nemlig på Bali under bursdagen.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland benytter nå også anledningen til å gratulere den lille prinsessen.
 
- Jeg gratulerer selvsagt så mye med dagen! Ingrid Alexandra har alltid vært et sjarmtroll og en skøyer, som det har vært artig å følge. Og det er tydelig at hun begynner å bli bevisst sin spesielle rolle, sier han til Seher.no. 


Den spennende reisen med mor og far, kronprins Haakon og Mette-Marit, er trolig den beste bursdagsgaven Ingrid Alexandra kunne få. Det viser også bilder som kronprinsparet selv har sendt hjem, samt bilder tatt av NRK-journalist Kristi Marie Skrede før jul. Bildene viser nemlig en prinsesse som nyter livet i mildt sagt uvante omgivelser.

Det siste året har vært spesielt spennende for Ingrid Alexandra. For ikke bare har arveprinsessen hatt flere små representasjonsoppgaver sammen med foreldre og besteforeldre her hjemme.  Hun har også hatt sin store internasjonale debut  - som brudepike for kronprinsesse Victoria i Stockholm i juni.

- Den oppgaven klarte vår lille arveprinsesse med bravur! Det var dessuten morsomt å se hvordan Ingrid Alexandra hver kveld under bryllupsfestlighetene i Sverige veslevoksent tok farvel med «de voksne» med kyss og klem på landgangen til K/S Norge, mener Kjell Arne Totland, som også var til stede da Ingrid hun hadde sin første skoledag på Jansløkka skole i august.

- Det var helt tydelig at dette var noe hun hadde gledet seg til lenge.  Nå ser hun nok fram til å treffe klassekameratene igjen – og til å fortelle dem om alt hun har opplevd på «dannelsesreisen» med foreldre og søsken. Og det kan vel hende at blir det en ekstra bursdagsfest med familie og venner hjemme på Skaugum også, sier hoffreporteren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Barna kan miste skoleplassen