<strong>NYE PÅSTANDER:</strong> - Han er der mens kvinnene er nakne - og når en jente leverer kokain til kompisen hans og slikt, forteller Mille Markovic, som her viser fram bildene til TV 4. Foto: Printscreen TV4
NYE PÅSTANDER: - Han er der mens kvinnene er nakne - og når en jente leverer kokain til kompisen hans og slikt, forteller Mille Markovic, som her viser fram bildene til TV 4. Foto: Printscreen TV4 Vis mer

Her får TV-kanalen se nakenbildene

Den skandaleomsuste svenskekongen er nok en gang i hardt vær.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I november i fjor ble boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» - sluppet. I boka ble det skrevet at svenskekongen og hans nærmeste venner pleide å feste på en klubb som ble drevet av gangsteren Mille Markovic, som pleide å sende damer fra en ukjent strippeklubb inn i disse selskapene.

Senere kom avsløringer om at Markovic skal ha truet med å avsløre bilder av svenskekongen som festet med nakne damer. Truslene kom angivelig i forbindelse med utgivelsen av boka. 

Som bildet over viser, fikk svenske TV 4 i et møte Mille Markovic se bilder fra den mye omtalte festen. Bildene viser blant annet to kvinner som har sex med hverandre.  Nå forteller Markovic om bildene kongen desperat forsøkte å sette en stopper for.
 
- Han er der mens kvinnene er nakne - og når en jente leverer kokain til kompisen hans og slikt, forteller Markovic ifølge Aftonbladet, som har fått ta del i en del av materialet.
 
Da bildene ble kjent forsøkte kongens venner, med Anders Lettström i spissen, å kjøpe dem sammen med et dementi - der Milan Sevos livvakt Daniel Webb var mellommann.

Ifølge Markovic begynte budgivningen på rundt ti millioner svenske kroner. Deretter ble kravet doblet.

- Senere ville jeg ha 50 millioner, hevder han overfor Aftonbladet.

Forhandlingene skal ha løpt fram og tilbake.

- Jeg stilte et krav og så stilte de et motkrav. De lurte på hvordan de skulle vite at jeg hadde overlevert alt av materiale og at det ikke ble offentliggjort uansett. Da fortalte jeg at vi kom til å sette pengene på en klientkonto hos en advokat.

Til slutt skal forhandlingene ha gått i stå. Men Markovic hevder at han hadde tenkt til å akseptere tilbudet.
 
- En liten stund lurte jeg på å ta affære for å få en slutt på alt og få leve i ro og mak. Dette har vært jævlig krevende.
 
Mille Markovic mener at han og hans familie har blitt utsatt for trakassering fra politiet etter at det ble kjent at han satt på ømfintlig materialet om selveste kongen.

- Det har aldri hendt at de har oppført seg slik tidligere. Det har vært rene provokasjoner. Hver gang de treffer på min familie eller mine venner, sier de bare «Hils Mille».

Ifølge hoffets pressesjef Bertil Ternert vil kongen ikke komme med noen nye uttalelser rundt sakens nye opplysninger.

- Ryktene har jo funnet sted siden utgivelsen av boka «Den motvillige monarken», som ble sluppet i 2010. Det har kongen allerede kommentert og det står han fast med, forteller Ternert. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han virket utilpass og preget    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer