Her får Pippa hakeslipp

Alt gikk ikke helt etter planen da Kate Middletons søster dukket opp på boksefest...

KJOLETABBE: - Geri Halliwell og Pippa Middleton burde nok ha snakket med hverandre på forhånd, skriver Daily Mails motejournalist etter at de to kjendiskvinnene dukket opp i nesten lik kjole på en gallafest i London lørdag. Foto: All Over
KJOLETABBE: - Geri Halliwell og Pippa Middleton burde nok ha snakket med hverandre på forhånd, skriver Daily Mails motejournalist etter at de to kjendiskvinnene dukket opp i nesten lik kjole på en gallafest i London lørdag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Middletons lillesøster Pippa (28) har blitt et internasjonalt moteikon etter sin oppsiktsvekkende kjoleoppvisning i bryllupet til Kate og prins William i april.

Derfor oppstod det en pinlig situasjon da Pippa lørdag møtte opp på gallafesten Boodles Boxing Ball, og fikk se at den tidligere Spice Girls-vokalisten Geri Halliwell (39) hadde på seg en nesten identisk kjole. I hvert fall med like stor kløft og og samme farge.

Situasjonen ble ikke lettere av at de to kvinnene satt på bord ved siden av hverandre.

Tabben kommer kort tid etter at Pippa fikk kritikk for å kaste ulykke over et brudepar med sitt kjolevalg.

Å dukke opp på en slik fest i samme kjole som en annen gjest, er noe enhver sosietetskvinne prøver å unngå, men sporty Pippa lot ikke uhelle ødelegge kvelden sin.

- Hun og Geri kom meget godt ut av det med hverandre, skriver avisen Daily Mail.

Mest tid brukte imidlertid Pippa på kjæresten Alex Loudon, som hun har funnet tilbake til etter at de tok en pause fra hverandre tidligere i år.

Daily Mail trykker i dag et bilde av paret mens de kysset hverandre på vei hjem fra gallafesten, og etterlot ingen tvil om at det er sterke følelser mellom de to...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pippa får kjolekritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer