ÅNDELIG: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng ledet en meditasjonsseanse fra scenen. Foto: Erlend Haugen
ÅNDELIG: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng ledet en meditasjonsseanse fra scenen. Foto: Erlend Haugen Vis mer

Her får Märtha salen til å meditere

Se prinsessen og hennes englemakker i aksjon på scenen

Publisert
Raushet: Kathrine Aspaas inviterte til "Raushetens tid". Her sammen med to av gjestene, prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng. Foto: Erlend Haugen
Raushet: Kathrine Aspaas inviterte til "Raushetens tid". Her sammen med to av gjestene, prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng. Foto: Erlend Haugen Vis mer

SEOGHØR.NO: Da forfatteren Kathrine Aspaas inviterte til «Raushetens tid» på Snøhettas arkitektkontor, kvitterte prinsesse Märtha Louise og Elsabeth Nordeng med å lede en  meditasjonsseanse fra scenen.

Å finne fram til ditt eget indre potensiale, var prinsesse Märtha Louise og Elisbeth Nordengs hensikt med mediteringen. Prinsessen og hennes partner inntok scenen, oppfordret alle til å lukke øynene, puste dypt og deretter gå inn i seg selv for å lokalisere frykt og angst for å mislykkes.

Märtha Louise og Elisabeth Nordeng tok ordet vekselsvis, og oppfordret deretter publikum til å prøve å kjenne på sitt eget potensiale til å bli og gjøre hva man vil. Den fem minutter lange seansen, gjorde uten tvil inntrykk på publikum.

- Raushet for meg, betyr vel det å være raus mot meg selv i forhold til å gjøre feil. Å tørre å være den jeg er. Og når jeg er raus med meg selv blir jeg også raus mot andre mennesker, sa Märtha til videobloggen.no etter seansen.  

- Disse to er noen av de tøffeste menneskene jeg vet om. De står opp og imot alle som kritiserer og dømmer. Derfor ville jeg veldig gjerne ha dem hit! forklarte Kathrine Aspaas i etterkant. Hun har skrevet boken «Raushetens tid»  som også har blitt til en bevegelse for et mer åpent og menneskevennlig samfunn.

Se og hør prinsessen på scenen i Seoghør.nos nye program «Kort om kongelige» her:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer