25 DIAMANTER: Symbolet på kronprinsesseparets kjærlighet - gifteringen - måtte de mange seerne som fulgte bryllupet kikke langt etter. Ringen har 25 diamanter, og vurderes til å være rundt tre karat.
25 DIAMANTER: Symbolet på kronprinsesseparets kjærlighet - gifteringen - måtte de mange seerne som fulgte bryllupet kikke langt etter. Ringen har 25 diamanter, og vurderes til å være rundt tre karat.Vis mer

Her er Victorias hemmelige ring

25 diamanter på rad og rekke.

SEHER.NO: Victoria viste frem kjolen, diademet og kjærligheten. Men ringen, den holdt kronprinsessen skjult.

Symbolet på kronprinsesseparets kjærlighet - gifteringen - måtte de mange seerne som fulgte bryllupet kikke langt etter. I hvert fall hvis de ville se den på nært hold.

I dag skriver flere svenske aviser at hemmelighetskremmeriet rundt ringen fortsatte gjennom hele dagen, og kvelden. Det var nesten som om hun ville beskytte den mot nysgjerrige blikk, skriver BT.dk. 

Kun en enkelt gang fikk et kamera fanget opp ringen, men da var det kun et flyktig blikk, som seerne fikk. Men heldigvis kunne fotografene zoome inn på ringen under brudevalsen.

Ifølge en svensk smykkeekspert, som den svenske avisen Aftonbladet har snakket med, er det snakk om en såkalt «eternityring», som vil si at det er en ring med diamanter hele veien rundt.

I alt er det 25 diamanter i ringen, som smykkeeksperten Johanna Isacsson fra auksjonsfirmaet Bokiwskik vuderer til en pris på rundt 80.000 kroner. Ringen vurderes til å være tre karat.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Elskede, jeg er så stolt