Her er tvillingene!

Det danske kronprinsparets nyfødte vises endelig frem for folket.

VISTE TVILLINGENE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary viste fram tvillingene for første gang. Foto: Stella Pictures
VISTE TVILLINGENE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary viste fram tvillingene for første gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Det var mye kaos og et stort presseoppmøte da de nyfødte tvillingene til danske kronprins Frederik (42) og kronprinsesse Mary (38) ble vist frem for pressen litt over halv fire fredag ettermiddag.

Kronprinsessen bar den lille gutten, mens kronprinsen hadde sin nyfødte datter i armene. Begge barna var pakket godt inn i hvite, broderte tepper.
 
 - Frederik har støttet meg med masse kjærlighet, sa kronprinsessen ifølge Ekstrabladet.

Jenta var 46 centimeter lang og veide 2554 gram ved fødselen, mens gutten var 47 centimeter lang, og veide 2684 gram.

Kronprinsen fortalte at hele familien nå gleder seg til å komme hjem og fortsette livet innenfor dets vante rammer. Kronprinsparet har fra før av barna Isabella (3) og Christian (5), og etter forrige ukes fødsel er altså barneflokken blitt fordoblet.

- Nå begynner et helt nytt familieliv. Det blir en utfording å få alt til å henge sammen med fire barn, påpekte kronprinsessen.

Hun avviste også spekulasjonene om at fødselen skjedde ved hjelp av keisersnitt.

Allerede på tirsdag begynte pressefotografene å reserve plasser på podiet som er satt opp i sykehusets forhall i anledning fremvisningen, skriver Bt.dk.

De kongelige tvillingene kom til verden på Rigshospitalet i København lørdag 8. januar. Interessen rundt tvillingenes ankomst har vært enorm siden lenge før fødselen - og den har ikke blitt mindre etter at begivenheten var et faktum forrige uke.

Både danske og internasjonale medier var representert under fremvisningen av tvillingene, og pressen ble holdt på plass ved hjelp av avsperringer, siden oppmøtet var så stort.

Tvillingene har blitt behandlet for gulsot, men de var fredag klare for å bli vist frem og deretter reise hjem til Amalienborg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne mannen ødela ekteskapet.Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures