VÅPENSKJOLD OG MONOGRAM: Øverst til høyre ser man våpenskjoldet til prinsesse Estelle. Under er monogrammet. Foto: Kungahuset.se
VÅPENSKJOLD OG MONOGRAM: Øverst til høyre ser man våpenskjoldet til prinsesse Estelle. Under er monogrammet. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Her er prinsessens våpenskjold og monogram

Offentliggjort samtidig som prinsesse Estelle ble døpt i Stockholm.

Publisert
SEOGHØR.NO: Samme dag som prinsesse Estelles dåp i Stockholm, har kronprinsesseparets datters våpenskjold og monogram blitt offentliggjort.

Kong Carl Gustaf har gitt Estelle tittelen H.K.H. Prinsesse Estelle, hertuginne av Östergötland. Det er med denne tittelen monogrammet og våpenskjoldet følger.

I en pressemelding fra det svenske kongehuset kommer det fram at det er kunstrneren Vladimir A. Sagerlund som har tegnet skjoldet og monogrammet.

Våpenet har fire felter og er kronet med en prinsessekrone. De fire feltene viser riksvåpenet (1 og 4), folkungavåpenet (felt 2) og Östergötlands våpen (felt 3).

Monogrammet består av bokstaven E med prinsessekrone over.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Chris og Sofia måtte ha hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer