Her er prinsessen!

Danmarks nyeste tilskudd på den rojale stammen, har for første gang møtt blitzregnet.

VERDENS YNGSTE BABY: Prinsesse Marie og prins Joachim viste stolt frem sin lille prinsesse i København fredag. Foto: Stella Pictures
VERDENS YNGSTE BABY: Prinsesse Marie og prins Joachim viste stolt frem sin lille prinsesse i København fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Marie (35) og prins Joachim (42), strålte av stolthet da de viste frem sin lille prinsesse for første gang. Både fotografer og stolte dansker var møtt opp i hopetall på Rigshospitalet i København for å få et glimt av den lille, som selv så ut til å ta  det hele med knusende ro. Hun sov seg igjennom seansen i mammas armer.

- Hun har vokst litt, og hun spiser godt, fortalte den nybakte mammaen som så uforskammet flott ut etter å ha født for bare tre dager siden.

Pappa Joachim la til:

- Hun har god appetitt – og hun har også god appetitt på livet.

Prinsessens storebror gleder seg også stort over den nyfødte.

- Hennes lille storebror er meget glad og stolt og gleder seg til å være sammen med henne. Han håper hun er flink til å leke med bilder, fortalte prinsesse Marie til avisa Ekstra Bladet.

Joachim understreket nok en gang at han var ekstra glad for at det ble en jente denne gangen. Fra før har han tre sønner. Prins Joachim præciserede også, hvorfor han var ekstra glad for, at

- Når man får tre gutter, vil man selvfølgelig ha en datter. Hun vil garantert få masse kos og omsorg – også av sine eldre brødre.

Den lille piken ble født på Rikshospitalet i København tirsdag, og i dag ble hun vist  frem under et kort pressemøte før familien dro hjem til Schackenborg slott  og stolt storebror Henrik (2).

Prinsessen var 49 centimeter lang og veide 2.930 gram da hun ble født.

Navnet på jenta er foreløpig ikke kjent, og vi må vente en stund på det. Etter dansk tradisjon blir det først offentliggjort under dåpen.

Men mange dansker spekulerer i at ett av prinsessens navn vil bli Margrethe, etter hennes farmor dronningen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Barna redder det danske kongehuset