Prinsesse Estelle:

Her er prinsessen på krykker

Prinsesse Estelle skadet seg nylig på skiferie.

PÅ KRYKKER: Her hopper den svenske prinsessen rundt på krykker. Det var på nyåret at prinsesse Estelle (7) brakk beinet under en skiferie i Alpene. Video: Instagram/@gen.pep Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske kronprinsessefamilien har ved flere anledninger påpekt hvor viktig de synes det er med fysisk aktivitet hos både store og små.

For kort tid siden pådro prinsesse Estelle (7) seg et brudd i leggbeinet under en skiferie i Alpene, og har siden den gang hoppet rundt på krykker.

Fram til nå har man imidlertid ikke fått se noen bilder av den skadde prinsessen, men i anledning utfordringen «Upp och hoppa, Sverige», er det delt en ny video av henne sammen med lillebror prins Oscar (3) og faren deres, prins Daniel (46).

Kronprinsesse Victoria (42) og Daniel er initiativtakere til Generation Pep, en organisasjon som vil inspirere flere barn og unge til et mer aktivt og sunnere liv. På organisasjonens Instagram-profil står prins Daniel og ser på en telefon sammen med barna, men det tar ikke lang tid før de alle tre hopper og rister løs.

- Hei, hallo. Står dere der og henger over en skjerm? Kom igjen nå, opp og hoppe, sier kronprinsessen i videoen.

På bedringens vei

Prinsesse Estelle gir alt i likhet med resten av familien, og ser ikke ut til å la det vonde beinet stoppe henne.

Prinsessen pådro seg som kjent brudd i beinet på skiferie. Informasjonssjef ved det svenske hoffet, Margreta Thorgren bekreftet overfor Aftonbladet at sjuåringen var blitt gipset, men at hun ellers hadde det bra.

I begynnelsen av januar fikk Estelle også en gladnyhet som allerede da kunne tyde på at hun var på bedringens vei. Svenske Hänt skrev nemlig at Estelle skulle begynne på skolen igjen som vanlig etter juleferien, noe Margareta Thorgren seinere bekreftet.

Hinderløype

Også i 2017 delte familien en liknende video. Den gang fikk de også svært mye oppmerksomhet. I et videoklipp på Facebook fikk man se Estelle og pappa Daniel framføre en rekke akrobatiske kunster. Seinere har klippet, som er en del av kronprinsesseparets helseprosjekt, samlet flere titalls tusen sidevisninger på YouTube.

Ifølge svenske Expressen ble også den videoen laget i samarbeid med det svenske kronprinsparets organisasjon «Generation Pep».

Prins Daniel og prinsesse Estelle viste hvordan man lett kan bevege seg, gjennom en hinderbane de løp gjennom.

- Visste dere at alle barn bør bevege seg minst 60 minutter hver dag? Det er ikke alltid så lett å få det til, men en god måte å gjøre det på er å gå ut med sine barn. Da skjer det ofte automatisk at barna begynner å røre på seg, sa den svenske prinsen i videoen, og la til at det også er mulig å gjøre som han selv og datteren - å lage en hinderbane.

LES OGSÅ: Nå blusser utro-skandalen opp igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer