Prinsesse Märtha Louise:

Her er prinsesse Märtha Louise sine menn

Prinsessen har vært i flere offentlige forhold opp gjennom årene.

MANGE FORHOLD: Som prinsesse har Märtha Louise levd et liv i offentligheten, og det innebærer også at hennes kjærlighetsliv er blitt dekket av mediene. I denne artikkelen tar Dagbladet for seg noen av prinsessens ekskjærester. Foto: Aller Media, NTB scanpix
MANGE FORHOLD: Som prinsesse har Märtha Louise levd et liv i offentligheten, og det innebærer også at hennes kjærlighetsliv er blitt dekket av mediene. I denne artikkelen tar Dagbladet for seg noen av prinsessens ekskjærester. Foto: Aller Media, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld bekreftet prinsesse Märtha Louise (47) at hun hadde funnet lykken med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44). Duoen bekreftet romansen på sine respektive Instagram-kontoer, etter at de i flere måneder har jobbet sammen om et foredrag med fokus på selvrealisering.

«Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min», skrev prinsessen i går.

Om det stemmer, vil tida vise. 47-åringen har nemlig vært i flere forhold opp gjennom årene, og er av pressen blitt beskrevet som en som har måttet kysse mange frosker i jakt på drømmeprinsen. Dette er noen av prinsessens ekskjærester:

Thomas Salvesen:

Våren 1989 ble det kjent at det eldste barnet til kongeparet hadde fått sin aller første kjæreste. Prinsesse Märtha Louise hadde falt for vestkantgutten Thomas Salvesen, etter at de hadde kjent hverandre i en god stund. De var blant annet hyttenaboer før de forelsket seg i hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer