Her er prinsens vitnemål

Prins Carl Philip gjorde en høyst middelmådig figur som student.

KJÆRESTER: Sveneskenes prins Carl Philip er sammen med den tidligere Paradise Hotel-deltageren Sofia Hellqvist. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Sveneskenes prins Carl Philip er sammen med den tidligere Paradise Hotel-deltageren Sofia Hellqvist. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: - Jeg bruker all min tid på studiene, forklarte prins Carl Philip (32) da han ble spurt om hvorfor han sjelden representerer for kongehuset i fjor høst.

Men det harde arbeidet viser seg ikke på prinsens vitnemål.
 
Carl Philip har studert ved landbruksuniversitetet i Alnarp i Skåne siden januar 2009. Sist måned ble han uteksaminert – med høyst middelmådige karakterer, avslører Lantmännens Affärstidning, noe som er gjengitt på AllaStudier.se.

Prinsen fikk 3 i alle fag, med unntak av faget bedriftsøkonomi, der han fikk 4. Skolen benytter seg av en karakterskala fra 3-5 der 3 er den dårligste karakteren – med unntak av «ikke bestått».
 
Etter uteksamineringen kan Carl Philip nå kalle seg prins, hertug – og bonde!
Noe av årsaken til at Carl Philip ikke ble en stjerneelev ved skolen kan være at han gjennom høsten sjelden har oppholdt seg der. I stedet har han vært på lange reiser til Thailand og Sør-Afrika med kjæresten Sofia Hellqvist (26).
 
Her er prinsens karakterer:
Jordbruk og dyrking - 3
Vekstproduksjonsteknikk, skogsbruk og statistikk - 3
Animalieproduksjon - 3
Dyrehold og teknologi - 3
Bedriftsøkonomi - 4
Energisystemer og energihusholdning - 3
Landbruksvitenskap - 3
Selvstendig arbeid innen landbruksvitenskap - 3


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kronprins Haakon: - Jeg var litt ujevn som student

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer