Her er prinsens hemmelige Facebook-konto

Prins Harry spøkte om Las Vegas-skandalen på sin private side. Men så ble den stengt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Harry (28) har dominert overskriftene verden rundt etter at han ble avbildet naken på fest i Las Vegas sist uke. Prinsen ble fotografert uten en tråd – og i het omfavnelse med en ukjent jente – etter at han tapte et slag «strippe-biljard».  

Bildene ble tatt i prinsens suite på luksushotellet MGM Grand i partybyen – og det britiske kongehuset bekreftet kort tid senere at skandalebildene var ekte…
 
Etter nakenskandalen ble Harry kommandert hjem av sin far, prins Charles (63). Bildene har allerede fått konsekvenser for prinsens private liv i sosiale medier. Sist søndag ble prinsens sterkt oppfordret til å slette sin hemmelige konto på Facebook – noe han også gjorde.

 
Se og Hør har over en tid hatt tilgang til det som etter all sannsynlighet er Harrys hemmelige profil på Facebook. Den anerkjente avisa The Telegraph skriver også at dette skal være hans Facebook-profil.

I dag viser vi som første nettsted i verden frem noe av innholdet på profilen.

Kalte seg «Spike Wells»
På det sosiale nettstedet kalte det som tilsynelatende er Harry seg «Spike Wells» – og oppga at han var fra Botswana – et land han besøkte med eks-en Chelsy Davy (27) i 2007. Det er også godt kjent at Harry er spesielt glad i å reise rundt i Afrika.
 
Spike er et kallenavn Harrys kompiser bruker på prinsen. Wells henspeiler på Wales.
 
Profilen hadde de strengeste sikkerhetsinnstillingene – og var umulig å søke opp med tekst i søkefeltet på Facebook.
 
Prinsen hadde i overkant av 400 venner på det sosiale nettstedet – blant dem en rekke av Englands rikeste og fremadstormende unge mennesker. Vennene på nettstedet er også identiske med venner Harry har i det virkelige liv.
 
På profilen la 28-åringen ut private bilder fra reiser verden rundt – fra luksusreiser i Karibien til jungelsafari i Afrika. Flere av bildene viser også partyprinsen med drinker og øl – sammen med venner i lystig lag. I alt la Harry ut 159 bilder på sin profil - i tillegg til 8 såkalte cover-bilder.

Spøkte om nakenskandalen.
Kort tid etter at nakenbildene av Harry ble publisert for første gang på det amerikanske nettstedet TMZ oppdaterte prinsen sitt profilbilde. Bildet er tatt i det som ser ut som prinsens suite på MGM Grand-hotellet i Las Vegas. På bildet er Harry kledd i rosa skjorte og Panama-hatt – og står oppe på en skjenk sammen med to kompiser.
 
En av Harrys venner var rask med å kommentere bildet etter publiseringen og skrev: «Uh, oh, the terrible trio» – som tydeligviste til nyheten om nakenbildene som ble kjent i timene før Harry oppdaterte profilbildet.
 
Harry spøkte selv som svar på kommentaren med: «Is that a ginger joke?!!».
 
Støttes av vennene

Samtidig som prinsen stengte sin Facebook-konto la også flere av hans nærmeste venner ned sine profiler. Blant dem Arthur Landon (30) – som hadde en åpen profil på nettstedet.  30-åringen var blant vennene som deltok på Harrys skandalefest i Las Vegas – og han skrev selv på Facebook at han misset flyet hjem til London dagen etter skandalefesten da nakenbildene ble tatt.
 
Se og Hør har i lengre tid fulgt Landon på det sosiale nettstedet – der han og «Spike Wells» har kommentert hverandres oppdateringer hyppig.

 
Før reisen til Las Vegas la Landon blant annet ut et bilde som tilsynelatende viser en full prins Harry som ligger utslått på en strand på Sir Richard Bransons øy Necker Island i Karibien.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kate var forelsket i Harry...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer