Her er Middleton-familiens skandaler

Den britiske tabloidpressen elsker å grave opp historer på prins Williams kommende svigerfamilie.

SKAPER OVERKSRIFTER: Kates foreldre, Carole og Michael Middleton, må tåle at det svirrer mange rykter rundt familien. Her er de fotografert i november, da datterens forlovelse med prinsen ble kjent.  Foto: Stella Pictures
SKAPER OVERKSRIFTER: Kates foreldre, Carole og Michael Middleton, må tåle at det svirrer mange rykter rundt familien. Her er de fotografert i november, da datterens forlovelse med prinsen ble kjent. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Kate Middleton (29) og prins Williams (28) forlovelse ble offentliggjort i november, har verdenspressen vært svært interessert i den kommende brudens privatliv og familie.

En rekke rykter har versert i britiske tabloidaviser rundt prins Williams kommende svigerfamilie, og den som har stjålet mest oppmerksomhet er kanskje Kates kontroversielle onkel Gary Goldsmith, som er ansett som Middleton-familiens sorte får.

For to år siden ble Kates onkel filmet av undercover-reportere i sin villa på den spanske ferieøya Ibiza mens han røkte cannabis, drev narkolanging, opptrådte som hallik og skrøt av sine kongelige forbindelser. Kates onkel skal også ha hatt omgang med prostituerte.

Til tross for sin skandaløse oppførsel er Kates onkel Gary en av de som er forventet å delta under vielsen i Westminster Abbey og bryllupsbanketten sammen med kongefamilien på Buckingham Palace.

Kates lillebror James Middleton har også rukket å skape overskrifter i Storbritannia. Han har blitt kjent for sine mange byturer, og har flere ganger blitt fotografert i kvinneklær. Det finnes en rekke pinlige bilder av James i damekostymer på internett der han gjør de merkeligste ting.

Kates søster Pippa har i tillegg til James blitt kjent som familiens store festløve, og figurerer ofte i britisk tabloidpresse i forbindelse med sene kvelder i Londons natteliv. 

Men også Kate selv har måttet tåle ufine skriverier om sin person i britisk tabloidpresse.

Christopher Andersen, forfatteren av William and Kate: A Royal Love Story, har hevdet at Kate og venninnene pleide å vise rumpa fra vinduene på hyblene på Marlborough College da de studerte der, slik at guttene på den andre siden av gaten skulle gjette hvem av jentene det var. Dette skal den kommende kongeligheten ha gjort så ofte at hun fikk kallenavnet Middle-Bum av sine medstudenter.

Det har også kommet påstander om at Kates mor ba datteren sin om å bytte universitet for å komme i kontakt med prinsen.

Men til tross for alle påstandene rundt familien, har Kates foreldre Carole og Michael Middleton ifølge The Telegraph stått i en vanskelig situasjon i forhold til å forholde seg til pressen. Uten offesiell status har Middleton-familien måtte klare seg uten hjelp fra den britiske kongefamiliens massive presseapparat på St. James’s Palace, og de har dermed heller ikke kunnet gå ut i pressen og avkreftet rykter.

- De har konsekvent nektet å snakke med pressen, noe det står respekt av. Men når den britiske kongefamilien har en armé av pressetalsmenn som kan gå ut og avkrefte rykter, har ikke Middleton-familien hatt noe støtte, forteller en kilde nær familien til avisen.

I det klassebevisste Storbritannia har det også vært snakket om at Kates foreldre, Carole og Michael Middleton har en bakgrunn som ikke akkurat er forenlig med de kongelige kretser. Carole kommer fra en arbeiderfamilie, og jobbet i flere år som flyvertinne.

- Enkelte i dette landet er fremdeles opphengt i klasseskiller, og noen av dem vil aldri tilgi Middelton-familien for å være middelklasse, sier en kilde til The Telegraph

Men det er i tillegg flere ting som har gjort at enkelte briter er skeptiske til den kommende brudens foreldre.

Da prins William hadde sin avgangsparade på Sandhurst i 2006, sto Kate Middleton og familien på sidelinjen for første gang på samme arrangement som høytstående medlemmer av kongefamilien. Denne gangen var det mor Carole som vakte oppsikt da TV-bildene viste henne mens hun tygde nikotin-tyggegummi, noe som neppe kan ha falt i smak hos den svært konservative dronning Elizabeh.


Michael og Carole Middleton har også blitt beskyldt for å bruke Kate i som kommersielt trekkplaster i deres postordefirma Party Pieces, som selger utstyr til barneselskap.

Da Kate og Williams forhold tok slutt i 2007 havnet Carole i en mediestorm da det ble sagt at hun hadde mye av skylden for bruddet. Ifølge The Telegraph skal dronningen ha vært begeistret over barnebarnets valg av kjæreste, men mer skeptisk til hennes mor Carole.

Dronning Elizabeth vil ikke møte Kates foreldre før selve bryllupsdagen 29. april.

- Hun har ikke følt behovet for å møte frøken Middletons foreldre. Det foreligger ingen planer om at hun skal møte dem før bryllupet. Hvis hun velger å gjøre det vil det være av privat karakter, har en talsmann ved Buckinham Palace tidligere uttalt ifølge News Time.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hennes plikt er å produsere en arving   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer