FESTFRYNSER: Kronprinsesse Mette-Marit koste seg under feiringen av ektemannen kronprins Haakons 40-årsdag i helgen. Over skulderen hadde hun en ny Emilio Pucci-veske med brunt slangeskinnsmønster.  Foto: NTBscanpix
FESTFRYNSER: Kronprinsesse Mette-Marit koste seg under feiringen av ektemannen kronprins Haakons 40-årsdag i helgen. Over skulderen hadde hun en ny Emilio Pucci-veske med brunt slangeskinnsmønster. Foto: NTBscanpixVis mer

Her er Mette-Marits nye designveske

Valgte italiensk luksustilbehør på kronprins Haakons store dag.

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har det vært stor debatt om kronprinsesse Mette-Marits (39) garderobe, etter at slottet innrømmet at hun takker ja til gratis designerklær.

Under feiringen av kronprins Haakons 40-årsdag i helgen dukket Mette-Marit opp med et nytt tilskudd til sin allerede omfattende veskesamling. Over skulderen hadde hun en reptilmønstret veske med frynsedusk.

Designtilbehøret kommer fra motehuset Emilio Pucci og koster 7800 kroner.

Temaet for feiringen var festival, og gjestene overnattet i telt på Skaugum. Jubilanten selv var iført en slitt sommershorts og t-skjorte med trykk. Mette-Marit valgte å tilføre festivallivet en snev av luksus med sin designveske.

Inviterte stjernedesigner
Kanskje var veskevalget en gest til Emilio Pucci-designeren Peter Dundas (44)? Dundas var gjest på Skaugum, sammen med sin partner Charles.

Kronprinsessen og moteskaperen er blitt gode venner gjennom årene, og han var også til stede under feiringen av kronprinsparets 10-årsbryllupsdag i fjor.

I Mette-Marits private garderobe finnes både gallakjoler, hverdagsklær, sko og vesker signert den norske designeren.

– Det er gøy å lage antrekk til kronprinsessen, hun har veldig god smak. Jeg liker tingene jeg lager til henne – det er ikke alltid sånn med alle andre kunder, avslørte Dundas da Se og Hør var på motelansering med han og Mette-Marit i fjor vår.

Les alt om den kongelige festivalen i ukens Se og Hør.


LES OGSÅ: Mette-Marit medlem av eksklusiv moteklubb